Faszystowska policja wycofuje się przed tłumem wolnościowych bojowników o sprawiedliwość społeczną
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Obywatel widząc coś takiego automatycznie przestaje płacić podatki.
Co mu zrobią? Przyślą po niego TAKĄ policję? Śmiechu warte.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Co mu zrobią? Przyślą po niego TAKĄ policję? Śmiechu warte.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Jak wyżej. O ile amerykańska policja zdaje się w wielu sytuacjach mieć przynajmniej podstawowe pojęcie o reagowaniu w takich sytuacjach o tyle brytyjskie służby są niczym dzieci we mgle.
Ja bym do nich strzelał... Chwila aaa tak nie maja broni
Taka Polska właśnie mi się marzy. - Twój kandydat (Biedroń/Trzaskowski)
Dobrze, że mają broń w razie w ... a nie czekaj.
Nie nazywaj tego ścierwa wolnościowym...
I will wear you like a condom.
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
tylko polskie zomo może uratowaćten kraj
Mysle ze ten stroj powinien byc nowym krojem mundurow policji i nie jeden asfalt grubo by sie zastanowil
"Bogdaj temu ludowi nikt nigdy krzywd nie był czynił! Ale gdy raz bunt rozgorzał, tedy nie układami, ale krwią gasić go trzeba. Inaczej hańba i zguba nam!"
H. Sienkiewicz
H. Sienkiewicz
Ostatchnim tchnieniem dogorywającego Imperium była II wojna śwaiatowa, Poźniej skonsumowano niemal całą pozostałość historycznych zdobyczy Wyspiarzy, natomiast teraz to już upadły naród, mniej niż cień giganta.
Widząc słabość, automatycznie imigranci przestają ich szanować. Jeżeli któryś z nich wróci do siebie, będzie wiedział, czego dokładnie nie chce u sibie i na czym się nei wzorować.
Widząc słabość, automatycznie imigranci przestają ich szanować. Jeżeli któryś z nich wróci do siebie, będzie wiedział, czego dokładnie nie chce u sibie i na czym się nei wzorować.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów