Faszystowska policja wycofuje się przed tłumem wolnościowych bojowników o sprawiedliwość społeczną
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
A kiedyś mieli motto "its okay to pull the trigger if you're aiming at a nigger" cóż czasy sie zmieniły na gorsze.
Bum, bum, bum, bum, bum, tu nie liczy się czas ,hej-ja!
Bum, bum, bum, bum, bum, nie poróżnią nigdy nas
nalej, podajcie wina pełen dzban
nalej, wypijmy za tych, co u bram
nalej, za piękne życie niechaj trwa
ożeż ty, kałasznikow, kałasznikow, kałasznikow, kałasznikow, kałasznikow, hej,
Bum, bum, bum, bum, bum, nie poróżnią nigdy nas
nalej, podajcie wina pełen dzban
nalej, wypijmy za tych, co u bram
nalej, za piękne życie niechaj trwa
ożeż ty, kałasznikow, kałasznikow, kałasznikow, kałasznikow, kałasznikow, hej,
Co za popierdolona sytuacja... nie mają kurwa swojego ZOMO???
Biedni angielscy policjanci. Oni akurat nigdy nikomu nic nie zrobili. Jak cię aresztują to podadzą herbatkę a najgorsze co mogą Ci uczynić to nasypać za mało cukru
Mimo wszystko jebana dzicz sobie folguje bo można. Boże widzisz i nie grzmisz
Mimo wszystko jebana dzicz sobie folguje bo można. Boże widzisz i nie grzmisz
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866
wreszcie coś europejskiego,już się niepokoiłem że na starym kontynencie nić się nie będzie działo ale miło się rozczarowałem
Strzelać, powyrywać chwasty, rośnie we mnie agresja jak widzę takich bambusów 500+ którzy nic nie potrafią tylko niszczyć. W Afryce nie potrafią stworzyć społeczności cywilizowanej i Europę chcą zmieniać, do utylizacji z tymi zwierzętami.
Ogród zoologiczny wypościł na wolność swoich podopiecznych .
Czarno to widzę, ktoś steruje tymi czarnymi pacynkami w jakimś określonym celu
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów