📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Po co ona mu przykrywa brzuch ?
Jarosławkaczyński napisał/a:
Po co ona mu przykrywa brzuch ?
Żeby nie było widać,że jest w ciąży....
Z jednej strony fajnie popatrzeć, że gdzieś stróże prawa działają sprawnie i nie pierdolą się z elementem wywrotowym. Z drugiej ja też chodziłem na protesty za małolata i średnio bym chciał żeby takim łebkom jak ja wtedy ktoś dał z ostrej po brzuchach. W moim kraju oczywiście, bo kontent nam ktoś musi generować jednak
sothis napisał/a:
Z jednej strony fajnie popatrzeć, że gdzieś stróże prawa działają sprawnie i nie pie**olą się z elementem wywrotowym. Z drugiej ja też chodziłem na protesty za małolata i średnio bym chciał żeby takim łebkom jak ja wtedy ktoś dał z ostrej po brzuchach. W moim kraju oczywiście, bo kontent nam ktoś musi generować jednak
W jakim "twoim" kraju?
"Policjant skazany za śmiertelne pobicie w Słupsku chłopca trafi do więzienia Dariusz W., policjant skazany na 8 lat więzienia za śmiertelne
pobicie 13-to letniego Przemka Czai trafi do więzienia"
Mam dalej wymieniać?
Żeby tak u nas na proteście piorunków albo pedalskich paradach....ech rozmarzyłem się...
Tyle krwi... Z tego już nic nie będzie
Nie oglądać
Kamerzysta ma Parkinsona... bardzo zaraźliwe
Kamerzysta ma Parkinsona... bardzo zaraźliwe
Wygląda jakby pies chciał go uderzyć karabinem, a ten mu wystrzelił.
zwykłe bydle a nie pies
Zpider napisał/a:
Żeby tak u nas na proteście piorunków albo pedalskich paradach....ech rozmarzyłem się...
na szczęście kurwy z PiSu czy inne faszolskie Srąkiewicze odejszły w odbyt (niebyt)
W pierwszej chwili wygląda jakby miał mu przyjebać z tej bronie ale ostatecznie strzelił
Policja militarna w Rio używa karabinów FN FAL , czyli takiego jak tutaj . To kaliber 7,62 x 51 , ktory przy wystrzale ma energie minimum 3000 J . Ten chlopaczek dostal prawie z przylozenia , nie zdziwilbym sie gdyby kula przeszyla go na wylot niszczac wszystko na swojej drodze. Raczej tego nie przezyl
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów