📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:40
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Koniec świata kurwa jego mać! Najbardziej pojebane jest to co robią z szeroko rozumianą sztuką. Zabili jakiegoś bambusa oprycha i nagle "Przeminęło z wiatrem" jest zakazane. Oscary też nie będą przyznawane już tak jak kiedyś. Komicy z UK przepraszają za odgrywanie roli murzynów. Świat coraz bardziej przypomina cyrk. Wywieźć ich kurwa wszystkich z powrotem do Afryki i nikt nie będzie nikomu wchodził w drogę i będzie spokój. Wiem, że to nierealne ale pomarzyć można
Murzyn pod krawatem więc pewnie inżynier i dlatego taki spokojny i kulturalny
stanę w obronie bab, bo nie wszystkie są pierdolnięte, tak na moje około 80 procent,
ale te 20 procent to spoko są,
dodam że tych z fają , a pizdowatych też nie brakuje
ale te 20 procent to spoko są,
dodam że tych z fają , a pizdowatych też nie brakuje
Widać, że ten murzyn by nie zdemolował swojego miasta
Pamiętajcie, ten świat spierdolił się przez kobiety, po prostu 90% to jebane kretynki, niestety jak chcesz dymać trzeba jakoś się dogadywać. Te 90% wytworzyło albo urobiło swoich mężów na pizdy bez jaj (ona decyduje o kolorze ścian, gdzie i z kim się spotykasz i co robisz bo jak nie to zajebie focha), potem te pizdy bez słowa w domu, wychowały swoich synów na jeszcze większe pizdy którymi pomiatają nawet cipki z klasy (ale są w chuj wygadani z mordy i roszczeniowi, do pierwszego podniesienia rąk do góry) i tacy właśnie klęczą w protestach blm, będą się dalej łączyć ich zjebane geny dalej krzyżować i doprowadzi to do końca białej rasy, białych zabiją czarni i ciapaki a na gotowe wpadną żółci i wszystkich zjedzą na targu w wuhan. Mało jest normalnych facetów którzy wiedzą że dupy są bartdziej puszczalskie od gości i trzeba z nimi krótko bo zostaniesz frajerem, większośc dowiaduje się dopiero jak dowie się o kochanku itd albo rozwód w drodze.
A propos Murzyna - niech on się teraz modli, żeby ta awanturnica była cała i zdrowa, bo był ostatnim z którym widziano ją żywą.
Matt napisał/a:
Ale jaki spokojny murzyn, noo nie do wiary
Murzyn mądrzejszy od baby, ale o to nie trudno.
Coś czarno w tym Madrycie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów