📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Typ z ławki Naćpany chuj wie czym
I will wear you like a condom.
Luja, czy ty masz pizdę czy chuja?
Tak samo jak twój stary i jego mąż mam chuja
My tu śmichu-chichu, a ja do połowy filmiku byłem święcie przekonany, że koleś na ławce jest poważnie chory, a te ruchy są spowodowane jakimiś zmianami w mózgu Odetchnąłem z ulgą, gdy koleś nagle "wyzdrowiał" i niczym jaskółka-błyskawica zerwał się do lotu w nieznane. Dotarło do mnie, że nie był to chory człowiek, a na szczęście zwykły ćpun
Ale musiał mieć jazdę ten naćpany - tak powsjatą legendy o niebieskich smokach
gościu tak porobiony że odgania niewidzialne muchy
2 policjantów nie może sobie poradzić z jedną kobietą, naćpany chłop tańczy breakdance na siedząco, stara baba chce się napierdalać z policją, a chłop to wszystko kameruje i pełną powagę zachował.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów