Sadyzm w czystej postaci w kierunku tego człowieka. Na naszych oczach Europa umiera. Tak ku uświadomieniu społeczeństwa.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W 2003 byłem na nie w referendum dotyczacym wejścia Polski do unii europejskiej,pamiętam jak w rozmowach wszyscy piali z zachwytu nad samymi plusami wejscia w te struktury,obecnie minusów jest chyba więcej.W najbliższych wyborach głosuję na Ruch Narodowy.
Przecież oni maja darmowe wakacje, mało tego: hotel, zarło, ciuchy wszystko za kasę podatnika.
Do tego brak konsekwencji za swoje zachowanie: kradzieże, gwałty, pobicia, obrażania i wiele innych.
Do tego brak konsekwencji za swoje zachowanie: kradzieże, gwałty, pobicia, obrażania i wiele innych.
same kobiety i dzieci
Miotłę w łapę i niech zapierdalają albo wypierdalają
Koleś nie widzi potencjału w tych ludziach, ja bym ich wpuścił i od razu wynająłbym prawnika, niech demolują i robią gnój, niech pałą ogniska w pokojach i niech robią pod siebie a chujnia europejska niech płacze i płaci.
Jak przenoszą smoluchy do hotelu, to płaci się właścicielowi hotelu. Tyle, ze pewnie zostaną jedynymi "gośćmi" i nie wiadomo, czy dostanie ewentualne odszkodowanie za zniszczenia. Nic, tylko zamknąć ich w środku i podpalić.
Na jego miejscu z góry podniósłbym stawki 10x i powiedział że od rana wprowadziłem nowy plan biznesowy i albo goście zostają a państwo płaci albo niech wypierdzielają na bambus plus oczywiście ubezpieczenie co by małpy za dużych szkód nie porobiły.
dziwne, że te czarnuchy w ogóle wiedzą, że to co jest przy stole służy do siedzenia.
Jest tu może przedstawiciel lokalnego Ku Klux Klanu? Chciałbym się zapisać...
@Maupajoke, o kurwa, wpuścili mu gówno na jego prywatny teren, mimo tego że chłop prawie płakał bo nie mógł kompletnie nic z tym zrobić.. i myślisz, że przejęli by sie jakaś jego gadka o wyższych cenach czy nowym biznesplanie?
Papież Franciszek na środowej audiencji ogólnej wezwał do poszanowania imigrantów poszukujących wolności i pokoju. Jak zaznaczył "wszyscy jesteśmy synami jednego miłosiernego Boga. Jak wiecie mili, coraz więcej biednych i opuszczonych ludzi przybywa również w Watykanie, i oni pytają się mnie, ojcze czy możemy się modlić w bazylice Piotra? i ja im pozwalam. I mówię wam że sprzedam wszystkie złocenia, figury i obrazy, bo to marność. I jeśli więcej tych braci mnie poprosi zamaluję freski na biało, i sprzedam dzwony z bazyliki i umieścimy tam muezinów którzy nie mogą wykonywać swojej pracy. A nawet umiłowani, może przyjdzie czas na zdjęcie krzyża z kopuły Michała Anioła, i wstawienie na jego miejscu półksiężyca ze złotym oktagramem. Bo Bóg jest jeden, i każdy z nas ma krzyż w swoim sercu. Nasi goście muszą się poczuć akceptowani jak w domu którego nie mają. I to się liczy bardziej"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów