📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ludzkie scierwa. I nie mówię tu o policjantach. Chyba sobie zapracowali na takie traktowanie. Spokojnie, na zachodzie europy też się zaczyna. Najazd beżowych którzy przynoszą ze sobą konflikty ze swoich krajów. Gangi narkotykowe, granaty i bomby. Nienawiść do europejskiej kultury, religii A także (!!!) tej lewackiej wolności i ideii.
Więcej szacunku kurwa.
Dzięki takim jak on macie pracę.
Dzięki takim jak on macie pracę.
Mogli na śmieci zaraz jak w tytule, ale procedury nie pozwalają:/
I tak pewnie ze 30 min jeździli z nim wokół szpitala, teraz jeszcze tylko lekarz podejmie próbę ratowania, potem stwierdzi zgon i dopiero wtedy na śmieci.
Wszędzie ta jebana biurokracja
I tak pewnie ze 30 min jeździli z nim wokół szpitala, teraz jeszcze tylko lekarz podejmie próbę ratowania, potem stwierdzi zgon i dopiero wtedy na śmieci.
Wszędzie ta jebana biurokracja
11 sek.. czy on mu z szyi nie wyciągnął jakiegoś ścięgna/żyły i za to go później niósł
slaveyy napisał/a:
11 sek.. czy on mu z szyi nie wyciągnął jakiegoś ścięgna/żyły i za to go później niósł
to chyba koszulka taka zakrwawiona, ale tez sądziłem że to ścięgno
karma dla larw wędkarskich - do szredera po uprzednim oczyszczeniu ze szmat
Prawidłowo ścierwem o ziemie
Osobiście kiedyś słyszałem jak babeczki na izbie przyjęć mówiły do jednego ze świeżych pacjentów "chwaścik". To nie było jego nazwisko. Ciekawe czym sobie zasłużył.
Cycu320 napisał/a:
Ludzkie scierwa. I nie mówię tu o policjantach. Chyba sobie zapracowali na takie traktowanie. Spokojnie, na zachodzie europy też się zaczyna. Najazd beżowych którzy przynoszą ze sobą konflikty ze swoich krajów. Gangi narkotykowe, granaty i bomby. Nienawiść do europejskiej kultury, religii A także (!!!) tej lewackiej wolności i ideii.
Ty się zachodem martwisz. Zobacz co u nas się dzieję jak czarni zaczynają się panoszyć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów