📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Eurek napisał/a:
ale o co chodzi tak btw? ktoś może nakreślić ramy historyczne?
Jeśli mnie pamieć nie myli, to było jakieś rok temu w Poznaniu. Żydowska z tym lewusem Żytnickim się na ten temat rozpisywali. Jak to biedni anarchiści "odzyskujący" pustostany (czytaj zajmujący cudze mienie), zostali zaatakowani przez policjantów z karabinami maszynowymi
Czasami szkoda że policja niema takich praw jak w usa i było by "wyrwałem chwasta"
Poradzili sobie, poradzili i bardzo dobrze.
Wolę oglądać takie filmy niż te parodie gdzie 2 SM czy krawężników przez 10 min szarpie się z pijanem dziadkiem lub małolatem po kwasie.
Wolę oglądać takie filmy niż te parodie gdzie 2 SM czy krawężników przez 10 min szarpie się z pijanem dziadkiem lub małolatem po kwasie.
Juz wielokrotnie przekonałem sie ze jednak w policji pracuja w porzadku ludziei. A wczoraj jeszcze sie bardziej o tym przekonałem. Idziemy na imprezke smiechy piwo w rece a tu j*b policja, myslalem ze bedzie 100 zł, ale sie skoczyło sie na upomnieniu i na miłej konwersacji. A myslalem juz ze przekrocze 1000 zł mandatow
Przynajmniej policjanci nie speszyli się przed kamerą, ale broni automatycznej nie daje się byle gamonicowi ;]
Cytat:
Przynajmniej policjanci nie speszyli się przed kamerą, ale broni automatycznej nie daje się byle gamonicowi ;]
to prawdopodobnie Wydział Realizacji / Wydział Zabezpieczenia Działań ... czy jak to się nazywa - więc raczej nie gamonie
To jak oni chcą żyć w świecie prawa jak każdą użytą silę przez policje krytykują?
Według nich policjant ma wydać tylko komendę a podejrzany może z tym zrobić co zechce?
Według nich policjant ma wydać tylko komendę a podejrzany może z tym zrobić co zechce?
Jak mnie wkurwia ten najazd na policje, krzyczą "gestapo" "chwdp", a potem jak rower ukradną to "Panie władzo"
JURIJ_77 napisał/a:
to prawdopodobnie Wydział Realizacji / Wydział Zabezpieczenia Działań ... czy jak to się nazywa - więc raczej nie gamonie
Tak to ten wydział i nie ma on ostatnio dobrej prasy, a to za sprawą Gazety Żydowskiej i TVn, więc wszystko w temacie. Swoi bronią swoich ....
Ten policjant i tak był mega cierpliwy. Kto woła teraz, że policja to gestapo czy jacyś brutale to chyba nie słyszał z historii ojców i dziadków o milicji. Dawno by wszystkich spałowała blondynami, czyli długimi gumowymi białymi pałami. Te pałki miały to do siebie, że miały solidniejsze pierdolnięcie bo owijały się na ciele i cały impet ciosu padał na człowieka.
I kurwa dobrze zrobili lewusowi, na miejscu policjanta bym oddał kilka strzałów ostrzegawczych ewentualnie spałował za samo "GESTAPO"
Tak są i źli policjanci ale bez przesady.
(Uwaga poniżej historia z życia Bituminiorza)
Kiedyś za gimbusa miałem okres JP cwaniakowania ale teraz sam chcę wstąpić do wojska ( samo przeszkolenie NSR bo do zawodowego raczej szans nie mam bo jestem dosyć niski) i mam szacunek do policjantów głównie za cierpliwość bo sam nie wiem czy na ich miejscu bym nie użył środków przymusu bezpośredniego.
Tak są i źli policjanci ale bez przesady.
(Uwaga poniżej historia z życia Bituminiorza)
Kiedyś za gimbusa miałem okres JP cwaniakowania ale teraz sam chcę wstąpić do wojska ( samo przeszkolenie NSR bo do zawodowego raczej szans nie mam bo jestem dosyć niski) i mam szacunek do policjantów głównie za cierpliwość bo sam nie wiem czy na ich miejscu bym nie użył środków przymusu bezpośredniego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów