📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:35
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Policjant to policjant. Skoro gość nie słucha poleceń a popełnił wykroczenie, to ma prawo go obezwładnić i przywołać do porządku. Krzywdy mu nie zrobił. I jeszcze nigdy nie widziałem gościa, który "dusząc się" tak darł mordę.
I kolejni, którzy myślą, że jak nagrywają to cała ziemia będzie po ich stronie. I jeszcze to "gestapo"...o losie...
Wyszczekane lewusy, w grupie i w pysku to są cwane, a jak przyjdzie co do czego, to ratunku i gestapo. Pierdolone odpadki.
i później taka pizda krzyczy "CHWDP, JP" - zwykła ciota i chuj mu w dupe.
Kiedyś było inaczej,lampa w ryj i jak miękki wafel to morda cichutko,a ci zadziorni na dołek na 48 lub 72 godziny.I te ich kanapki ze smalcem,a soli napierdolone jak na dobrej imprezie koksu.
za stawianie jakiegokolwiek oporu przy aresztowaniu policjanci powinni mieć obowiązek przypierdolenia pałą raz a porządnie. Nie umie ćpun się zachować, to ktoś go musi wychować radykalnymi metodami, skoro podstawowe nie działają.
A to gestapowcy jebani, banda skurwysynów za MOJE pieniądze bije niewinnych obywateli. Taaaaak... państwo policyjne, chwdp, skandal, jebać system itp. Normalnie faszyści, prawicowa policja! Pewnie z ONRu.
Najlepsze w tej całej sytuacji jest to, że lewacki brud tym filmikiem kręci sobie bat sam na siebie. Z niewyjaśnionych dotąd powodów w przekonaniu wielu ludzi jest, że jak wyjmą komórkę i zaczną filmować np. interwencję, to nagle wszyscy oszaleją, posrają się ze strachu i Bóg wie co jeszcze. A na filmie wyraźnie, jak na dłoni, widać kto tu odwala manianę - nie policja a lewak prowokujący policjantów, symulujący Bóg wie jakie męczarnie, jawnie odmawiający wykonywania poleceń policjanta w celu skłonienia go do użycia siły, oraz grupka wtórujących mu śmieci piłujących mordy że biją, że "gestapo". Szkoda tylko, że jak jeden z drugim w mordę wyłapie albo srajfona zapierdolą to lecą do tego "gestapo" żeby znaleźli, ukarali, łoboziu panie władzo. Hipokryci zasrani. Piwo dla gliniarzy, szkoda że w Polsce nie mamy takiego swojego OMON'u który robiłby porządek z takimi ludźmi.
Czyli co w takim razie do lewusów, którzy w jakikolwiek sposób chcieliby kogoś uspokoić bądź obezwładnić należy krzyczeć NKWD?
606 napisał/a:
A to gestapowcy jebani, banda skurwysynów za MOJE pieniądze bije niewinnych obywateli. Taaaaak... państwo policyjne, chwdp, skandal, jebać system itp. Normalnie faszyści, prawicowa policja! Pewnie z ONRu.
Jakie twoje zryty berecie ??? Myślisz że oni nie płacą podatków ??? Płacą większe od ciebie ! Mam nadzieję ze cię ustalą i ci dojebią przy najbliższej okazji
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów