Dzisiejsze spotkanie na skrzyżowaniu w Szczecinie, kto miał rację? Pan policjant twierdził że czerwonego nie miał... to jakie?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dzisiejsze spotkanie na skrzyżowaniu w Szczecinie, kto miał rację? Pan policjant twierdził że czerwonego nie miał... to jakie?
późne żółte mając kamerkę mógł w nich walnąć, nagranie jako dowód
^ nielegalne nagranie, brak dowodu w sądzie, pokrycie kosztów naprawy, napaść czynna na funkcjonariuszy, 15 lat łagru
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
^ nie nielegalne, a "nie homologowane". Wiem bo przerabiałem to kiedyś z kurwami. W każdym razie, chuj nie dowód niestety.
^up a jak ci palne w łeb i ktoś to nagra taką kamerką to w sądzie powiem -panie sędzio ale ta kamerka nie miala homologacji -wygrana sprawa , przeciez tu nie chodzi o pomiar prędkosci tylko o zarejestrowanie sytuacji
powyzszy komentarz do MaszAyahuaskę
powyzszy komentarz do MaszAyahuaskę
coś by znaleźli np. kierujący z kamerą rozmawiał przez tel.
W drodze sprostowania, policja powinna dawać przykład, nie daje więc ich nikt nie szanuje.
Rozmawiałem z klientką, to była taksówka Po trzecie, nie warto było walić bo kilka miesięcy auto mam i za ładne i niebite
P.S. Skrzyżowanie przy TV ulica Niedziałkowskiego, światła dobrze wyregulowane, jest odpowiednia przerwa w czasie zmiany sygnalizatorów, więc na bank czerwone. Policja strasznie szybko odjechała po opierdzielu, chyba kamerę zobaczyli.
Rozmawiałem z klientką, to była taksówka Po trzecie, nie warto było walić bo kilka miesięcy auto mam i za ładne i niebite
P.S. Skrzyżowanie przy TV ulica Niedziałkowskiego, światła dobrze wyregulowane, jest odpowiednia przerwa w czasie zmiany sygnalizatorów, więc na bank czerwone. Policja strasznie szybko odjechała po opierdzielu, chyba kamerę zobaczyli.
W sumie to troche zabawne, bo psy(zwierzęta) kolor pomarańczowy widzą jako zielony
^^ no tak, szybko odjadą to może nie zdąży nagrać
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Nagranie w sądzie jak najbardziej będzie dopuszczone jako dowód, ta samo jak nagrana rozmowa telefoniczna z Twoim udziałem, nawet nie trzeba nikogo informować, że się nagrywa takową rozmowę. To samo nagrania własną kamerą itp. ta nielegalność zebranego podsłuchu, czy coś to służb dotyczy.
Nie będę nawet próbował wyliczać ile razy przedstawiałem w sądzie nagrane zdrady partnerek/partnerów moich klientów
Nie będę nawet próbował wyliczać ile razy przedstawiałem w sądzie nagrane zdrady partnerek/partnerów moich klientów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów