Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wiem czy wy, katoliki, jesteście popierdoleni po chrzcie czy wodzie święconej? Lewakiem możesz być sam, jak wolisz, a jak masz coś w treści sensownego to napisz, katolicki kundlu
ty się słyszysz lewacki pomiocie ? myslalem ze wy jesteście otwarci na inne religie i toleranycjni, a Ci źli to własnie Ci katole bo oceniają kogoś po religi ? czemu wy zawsze bronicie bandytów ?
ty się słyszysz lewacki pomiocie ? myslalem ze wy jesteście otwarci na inne religie i toleranycjni, a Ci źli to własnie Ci katole bo oceniają kogoś po religi ? czemu wy zawsze bronicie bandytów ?
Jednak szkoda z tobą rozmawiać, jakiś taki płytki ciołek jesteś. Baw się w te swoje głupoty, ale nie angażuj innych do tego
Ja pierdolę, co za policyjny przygłup, zamiast walić w nogi to wystarczyło, że dostał prawo zabijania niepokornych z bronią
Darek, kurwa... Powiedz nam gdzie dokładnie strzelać w nogi, żeby jak najszybciej obezwładnić jegomościa z nożem i żeby zrobić mu jak najmniej krzywdy?
Ja pierdolę, co za policyjny przygłup, zamiast walić w nogi to wystarczyło, że dostał prawo zabijania niepokornych z bronią
W nogi? 😂🤣😂
Jak już strzelasz, to tak żeby zabić... mniej problemów i oszczędzasz sobie wielu, wielu lat ciągania po sądach i wysłuchiwania od wszelakich ekspertów powoływanych przez kolejnych oskarżycieli, że smoluch szedł na ciebie z nożem, bo w młodości tata z wujkiem wskakiwali mu do wanny, a mama nie kupowała frytek na żądanie!
Zawsze wypatrzę matołka, co bełkocze na nieznany sobie temat, to fakt.
Co czyni Cie prawie tak zajebistym jak ja
Zdrówko!
Widać, że nigdy nie pracowałeś z bronią.
Widać też, że raczej nie doświadczyłeś zagrożenia życia.
A kolega na codzień pewnie ucieka przed kolegami ze złego klubu piłkarskiego? Polscy kibice to dopiero pizdy
[ Dodano: 2024-10-24, 10:23 ]
co dzień *
A na chuj komus taki pierdolec z poprzestrzelanymi nogami. Do chalupy ci takiego chuja i go se resocjalizuj. Gość dobrze zrobił ze wyrwał chwasta.
A kolega na codzień pewnie ucieka przed kolegami ze złego klubu piłkarskiego? Polscy kibice to dopiero pizdy
co dzień *
Nie.
Siedzę w piwnicy i hoduję bebech.
Jak wszyscy sadole.
Widać, że nigdy nie pracowałeś z bronią.
Widać też, że raczej nie doświadczyłeś zagrożenia życia.
A skąd wiesz ? Może mu chłopaki z klasy wpierdol spuścili, bo rudy jest...
Jak ty chyba broń widziałeś tylko w filmach i grach komputerowych.
Może jeszcze powiedz że mógł go przekonać słownie żeby oddał się w ręce policji? Śmiało weź no palnij jeszcze jakąś głupotę, tu ludzie na to czekają.
tok myslenia zrobil kaputt?
Kolega chyba od niedawna na portalu...
Jak ty chyba broń widziałeś tylko w filmach i grach komputerowych.
Czytaj i ucz się, gra w CS na PC to nie nauka
"Po zejściu z roweru mężczyzna ruszył w kierunku policjantki z nożem i młotkiem. Funkcjonariuszka oddała strzał ostrzegawczy, ale nie zatrzymało to napastnika. W związku z tym jej kolega policjantki z patrolu postrzelił agresora w nogę."
wiadomosci.onet.pl/kielce/strzaly-kolo-cmentarza-w-stopnicy-policjanci...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów