📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
mlkv napisał/a:
zazdrości mu bo sam jest jebanym psem, którego nikt nie lubi, i pewnie wychował dzieci na jebanych darmozjadów, gdy bieber zarobił tyle, że mógłby kupić jego jego rodzine, i zapłaciłby tylko tym co ma w kieszeni, a laski na jego widok robią tak :
Jebany cepie, te 11 latki nazywasz laskami?
Pierdolony pedofil.
to takie prawdziwe pewnie facet uczciwie haruje , a takie gówno które się dorobi na jakiś pierdołach a nie na ciężkiej pracy fizycznej czy umysłowej nie ma znaczenia czy to biber czy ktokolwiek inny zarobi w rok więcej niż on zobaczy przez całe życie. w tym momencie 1% najbogatszych ludzi na świecie posiada taki majątek jak 3,5 mld ludzi najbiednieszych , coś jest nie tak prawda ? nie dziwie się że ma ból dupy bo też mnie skręca w środku jak widze jakiegoś beznadziejnego niedoedukowanego frajera w tv który pierdoli jakieś farmazony i ma tyle że nie wie co z tym robić.
wyjebane mam na justyne, ale ten kolo przegial pale. Zazdrosny looser majacy zal do calego swiata w tym i biebera ze jest pierdolonym looserem, ciekawe czy ma polskie korzenie
Pierdolcie o nim dalej, wlasnie przez takich pierdolonych ulomow jak ten pan z filmu on stal sie tak slawny.
kolo sie wkurwia dlatego ze za bieberem jest cała masa ludzi ( w sensie no kurwa typ wygląda jak ciota spiewa jak ciota i wgl jest uosobieniem antymęskości a tyle ludu rzuciłoby sie za nim w ogień) i ogólnie ze hołdując takiemu debilizmowi zmierzamy ku zagładzie gatunkowej...
i nie pierdolcie ze chodzi tylko o zazdrość.. to naturalna rzecz, w pizdu taką mamy naturę ze jak jedn ma to drugi by mu zabrał, choćby dla zasady..
i nie pierdolcie ze chodzi tylko o zazdrość.. to naturalna rzecz, w pizdu taką mamy naturę ze jak jedn ma to drugi by mu zabrał, choćby dla zasady..
Po czym Ty kurwa wnioskujesz, że to pałkarz? Po niebieskiej koszuli? No rzeczywiście kurwa.
Pierwszy raz zgodzę sie z policjantem Fuck Justin Bimber !
Ale gównoburza!! hahah tylko o co ? o Justynę Bimber, która jest ostatnim kastratem?
Najwięcej mają do powiedzenia Ci co nie znaja jego przesłości!
Wiecie skąd ma tyle kasy? Bo jest pompowaną gwiazdą przez media i sponsorów ot co!
Gość był zwykłym szczeniakiem z ulicy , tyle że ma kobiecą urodę i to tłumaczy całą magię zauroczonych nastolatek i niedorozwiniętych nastolatków. Czy ktoś z was słyszał jak on śpiewa na żywo? To żenada , ja lepiej zaśpiewam "Sokoły" po pijaku niż on bez studia i korektorów audio. Nawet teksty mu pisza więc ja się pytam co to za gwiazda co nie umie śpiewać (na żywo, bo w studio to każdy pieknie zaśpiewa) a tym bardziej pisać tekstów do własnych piosenek, nie mówiac już o ścieżce dzwiękowej... Dziękuję dobranoc.
Co najwyżej celebryta
Do napinaczy co go tak bronią> Kasa. Kasę można zarobić , sam mam 3 auta i własny dom (zaznaczając że mam dopiero 28 lat) i się z tym nie obnoszę i nie szpanuję, nie wzucam tutaj fotek, bo cenie ludzi i ich uczucia i wiem że komuś mogłoby być przykro a szpan majatkiem to atut idioty.
P.S. I nie , nie zajebałem tego co mam, nie dostałem, poprostu zarobiłem "własną krwawicą"(starsi uzytownicy rozumieją pojecie a młodszych olewam za brak kultury i wyczucia taktu) na obczyźnie, bo miałem ambicję, ale nasz "piękny kraj" nie pozwolił mi ich zrealizować.
Najwięcej mają do powiedzenia Ci co nie znaja jego przesłości!
Wiecie skąd ma tyle kasy? Bo jest pompowaną gwiazdą przez media i sponsorów ot co!
Gość był zwykłym szczeniakiem z ulicy , tyle że ma kobiecą urodę i to tłumaczy całą magię zauroczonych nastolatek i niedorozwiniętych nastolatków. Czy ktoś z was słyszał jak on śpiewa na żywo? To żenada , ja lepiej zaśpiewam "Sokoły" po pijaku niż on bez studia i korektorów audio. Nawet teksty mu pisza więc ja się pytam co to za gwiazda co nie umie śpiewać (na żywo, bo w studio to każdy pieknie zaśpiewa) a tym bardziej pisać tekstów do własnych piosenek, nie mówiac już o ścieżce dzwiękowej... Dziękuję dobranoc.
Co najwyżej celebryta
Do napinaczy co go tak bronią> Kasa. Kasę można zarobić , sam mam 3 auta i własny dom (zaznaczając że mam dopiero 28 lat) i się z tym nie obnoszę i nie szpanuję, nie wzucam tutaj fotek, bo cenie ludzi i ich uczucia i wiem że komuś mogłoby być przykro a szpan majatkiem to atut idioty.
P.S. I nie , nie zajebałem tego co mam, nie dostałem, poprostu zarobiłem "własną krwawicą"(starsi uzytownicy rozumieją pojecie a młodszych olewam za brak kultury i wyczucia taktu) na obczyźnie, bo miałem ambicję, ale nasz "piękny kraj" nie pozwolił mi ich zrealizować.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów