📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Dobrze prawi, kto nie dał piwa za ten filmik jest jebaną ciotą i nawet nie wie o czym był bo zamiast zdobywać elementarna wiedzę w szkole, wyszukuje wszystkie informacje w necie na temat swojego idola, ile czasu oddaje stolca, o ile włosy łonowe są dłuższe od jego penisa czy kiedy będzie miał operację powiększenia ust do lepszego obciągania pały. Jebać tą małą ciotę, dlaczego ? Puśćcie filmik.
Btw. nigdy nie myślałem, że na TYM portalu, pod TAKIM filmikiem znajdą się jacyś "zwolennicy" biebera. Sadistic oficjalnie przejęty przez gimbazę...
Bimber niestety już dotrwał do takiego wieku że musi zmienić wizerunek z pierdolonej cioty na ciotę po tjuningu czyli pseudo twardziela chapiącego dzidy, to samo było z Brytfanką i łysą Dodą , kurwa co się dzieje na tym świecie...
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Haha Al Pacino jedzie po Bimberze. Dobry był też w Donnie Brasco i Człowieku z Blizną.
Nie wiem o co ten kurwa krzyk, ani sie nie rozpierdolił (szkoda), ani nikomu nic nie zrobił. Pewnie nawet nie był pod wpływem tylko pokrzyczał na policjanta żeby mieć pewność że go zatrzyma. Dorobienie paru faktów przez media to nie jest jakaś trudna rzecz Szara masa i tak wszystko łyka.
Nie wiem o co ten kurwa krzyk, ani sie nie rozpierdolił (szkoda), ani nikomu nic nie zrobił. Pewnie nawet nie był pod wpływem tylko pokrzyczał na policjanta żeby mieć pewność że go zatrzyma. Dorobienie paru faktów przez media to nie jest jakaś trudna rzecz Szara masa i tak wszystko łyka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów