A tu zasadzka...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i dobre pytanie - kto jest winien? Moim zdaniem policja bez dwóch zdań.. ale różnie bywa
@up, u nas takie zawracanie z wykorzystaniem szerokości jezdni jest dozwolone nie wiem jak u Amerykańców.
Jest to rodzaj zawracania na 3:
- musimy się upewnić czy nikt nas nie wyprzedza, wrzucamy lewy kierunkowskaz i zwalniamy tak, aby osoby jadące za nami mogły spokojnie zareagować.
- zbliżasz się do prawej strony i sprawdzasz, czy samochody za tobą stoją, czy nikt ich nie wyprzedza, to samo z naprzeciwka.
- jeśli spełnione są warunki wyżej to możesz zacząć manewr zawracania. Skręcasz maks w lewo, aż do chodnika/ pobocza.
- kiedy jesteś około 90' do krawężnika do którego się zbliżyłeś to dajesz prawy kierunkowskaz i znowu patrzysz czy nic nie jedzie.
- cofasz sobie z kierownicą obróconą w prawo.
- dajesz znowu w lewo i jedziesz
Jak się mylę to poprawić.
Także u nas za taki manewr pan policjant powinien dostać mandat
Jest to rodzaj zawracania na 3:
- musimy się upewnić czy nikt nas nie wyprzedza, wrzucamy lewy kierunkowskaz i zwalniamy tak, aby osoby jadące za nami mogły spokojnie zareagować.
- zbliżasz się do prawej strony i sprawdzasz, czy samochody za tobą stoją, czy nikt ich nie wyprzedza, to samo z naprzeciwka.
- jeśli spełnione są warunki wyżej to możesz zacząć manewr zawracania. Skręcasz maks w lewo, aż do chodnika/ pobocza.
- kiedy jesteś około 90' do krawężnika do którego się zbliżyłeś to dajesz prawy kierunkowskaz i znowu patrzysz czy nic nie jedzie.
- cofasz sobie z kierownicą obróconą w prawo.
- dajesz znowu w lewo i jedziesz
Jak się mylę to poprawić.
Także u nas za taki manewr pan policjant powinien dostać mandat
jebany baran, policja w tym kraju jest bezuzyteczna bo nie ma mózgów. potwierdza to niedawno dodany filmik jak murzyn ośmiesza 4 policjantów.
radiowóz- pierdolnij w nas tak żeby kogut się zesrał
kierowca osobówki - jeb*
kogut- no kurwa panowie znowu?
radiowóz2- panowie a ja to co ksiądz?!
kierowca osobówki - jeb*
kogut- no kurwa panowie znowu?
radiowóz2- panowie a ja to co ksiądz?!
@up, a więc to tak działa krokodyl
A Ci twardo-do góry kołami w rowie, ale chuj-syrena i chcą gościa ścigać
Jednym się zdarza, innym się należy
"Dogadamy się, czy dzwonimy po policje?"
Policjant chuj winny, bo nie sprawdził czy ktoś nie wyprzedza.
na takich filmikach zawsze sie zastanawiam jakiego trafa trzeb a miec zeby nagrywając prostą drogę (po ch*j swoja droga ) trafic akurat na cos takiego
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów