Szkoda gadać :/
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Szkoda gadać :/
Każdemu Kierowcy radiowozu powinien dostać kop na jaja ( nawet jak to baba ) + zawieszanie na 3 miesiące bez pensji, Głupie Qutwyyyy
Jeśli jest uzasadniona, to niech złamią zakaz dyżurnego i włączą sygnał narażając siebie na nieprzyjemności, a nie łamią przepisy narażając zdrowie i życie obywateli, którzy nie spodziewają się, że radiowóz bez sygnału zaraz przekroczy podwójną ciągłą i przetnie pasy, przez które idą staruszki z wnuczkami.
Karenz88 napisał/a:
...jechali pewnie po kebaby
DUPA Jechali na siku... Wy nie wiecie co człowiek jest w stanie zrobić, żeby nie naszczać do auta
P.S.
Znajomy - niepełnosprawny - popierdalał kiedyś ile mógł, bo mu się srać chciało... złapali go na radar i pewnie nie zgadniecie - zanim wypisali mandat nawalił w pory... tapicerka do wymiany
mowicie na nich a sami na 50 jedziecie około 70 ... no to co wy pierdolicie, sami sie zastanówcie nad tym czy dobrze robicie a nie innym wytykacie błędy... policjant i tak będzie mógł więcej od was także, radze maść na ból dupy
"Kto z was jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamienie..."
abyście poczuli sie lepiej !
policjant został ukarany mandatem karnym
policjant został ukarany mandatem karnym
Labalbal napisał/a:
mowicie na nich a sami na 50 jedziecie około 70 ...
Od ostatniego mandatu jestem na tyle chujem, że przestrzegam przepisów - przed każdym znakiem jadę tyle ile znak "mówi"... a inni się ciskają, bo za wolno jadę... a teraz gdzieś to mam, jadę jak piszą na znakach, niech inni wyprzedzają jak chcą, mnie w tej chwili nie stać, żeby napychać kabzę pasibrzuchom z rządu, bo Tusk mi roboty nie dał... wszystko wina Tuska
@2xup to kurwa od czego mają ten jebany sygnał? jeżeli go nie włączą to nie mają prawa robić takich wykroczeń do chuja pana. sygnał jest właśnie po to, żeby ostrzec pozostałych uczestników ruchu przed takich zachowaniem jak np. wyprzedzanie na pasach bez sygnalizacji, albo przejeżdżanie na czerwonym. NIE MA KURWA USPRAWIEDLIWIENIA, BO WŁĄCZYĆ SYGNAŁ TO JEST MNIEJ NIŻ 5 SEKUND!!!
A słyszałeś o czymś takim, że to dyspozytor przydziela pozwolenia na użycie sygnałów świetlnych i dźwiękowych?
ZukiPL napisał/a:
wie ktoś co to za utwór w tle ? bo przyjemna nuta
Hot Heat | Topher Mohr and Alex Elena
Zawsze mnie zastanawia jacy ludzie się tu udzielający z taka pasją bronią policje. Nawet jeśli psiarnia odpierdala jakieś ciulstwa. Pryszczate biznesmeny, pedały z harda, kółka młodzieży katolickiej czy po prostu tacy co od zawsze byli tępieni przez wszystkich od przedszkola do teraz. Sfurstrowane pociechy policjantów. Dyskotekowcy, metale, konserwatywne punki, białe murzyna czy koneserzy muzyki poważnej. Nurtuje mnie to niezmiernie, wybaczcie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów