Szkoda gadać :/
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Szkoda gadać :/
Kompletnie nie rozumiem Waszej spiny. Każdy wie, że Policja była, jest i zawsze będzie ponad prawem. Wewnętrzni to jest jednak wielka kpina i tyle.
Czasami jadą do wezwania gdzie np. kradzież wciąż trwa. Wyłączają sygnały żeby nie przestraszyć złodzieji i złapać w trakcie kradzieży.
Cytat:
@2xup to k***a od czego mają ten j***ny sygnał? jeżeli go nie włączą to nie mają prawa robić takich wykroczeń do ch*ja pana. sygnał jest właśnie po to, żeby ostrzec pozostałych uczestników ruchu przed takich zachowaniem jak np. wyprzedzanie na pasach bez sygnalizacji, albo przejeżdżanie na czerwonym. NIE MA k***A USPRAWIEDLIWIENIA, BO WŁĄCZYĆ SYGNAŁ TO JEST MNIEJ NIŻ 5 SEKUND!!!
Spinasz ryj jak laska dupę przed analem. Oczywiście, że nie mają prawa na takie zachowanie, ale to nie są jebane roboty tylko kierowcy jak każdy inny i zapewne zmyliły go auta ruszające za światłami.
Zamiast szczekać jak ofiara gwałtu idź z tym na policję, bo właściciel tego nagrania to pewnie pizda, której dupy się ruszyć nie chciało.
Włączyć sygnał to nie jest 5 sekund, muszą mieć zgodę dyspozytora (wyjątki to pościg lub jeżeli zobaczą, że ktoś łamie przepisy i chcą go zatrzymać).
To jest wkurwiające jak szmaty z wózkiem strzelające zdjęcie auta zaparkowanego na chodniku, przeszkadza ci? To spierdalaj z tym na policję lub sm... ale kurwa nie, lepiej wrzucić to do sieci i czekać na takie spinacze jak ty i sprawa tak na prawdę trafia do szamba i ścieków.
Tutaj doskonale znajduje się potwierdzenie słów, że Polacy dobrzy są w gadaniu, w działaniu.. phi kurwa, o jakim działaniu mowa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów