📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Metoda prosta i skuteczna, na pewno jeszcze tego samego dnia zamontowali tłumiki żeby nie hałasować
Tłumiki w motórze to je toto takie cylindryczne w kształcie i na końcu rury wydechowy montowane
Niby zwykły policjant (po zachowaniu na pewno nie drogówka ) a na plecach karabin maszynowy.
a co ma nosic? banana? w tym dzikim kraju przecietny pojeb lata z giwera to na takich tylko kalacha
Nie do końca rozumiem jak ma to pomóc. Tym nożem trzeba było motopizdy dźgać, a nie motocykle, które sobie grzecznie stoją...
siwybis napisał/a:
jesteś popierodolony jak czekasz na ukaranie gościa który znając życie, wymierzył ekspresową sprawiedliwość .Mam tylko nadzieję że niebawem na hardzie zobaczę jak tego psa patroszą łyżką do opon.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów