Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten policjant i Ukrainiec sa siebie warci. Aż wstyd ze dal się sprowokować temu upowcowi, i wszedl w idiotyczna dyskusje. A ten banderowiec cwaniakuje ze jest Polakiem i jaki on to wysztalcony nie jest. Ledwo sklada zdania do kupy, nie wiem kto dal mu obywatelstwo. Niech wraca spowrotem na wschód. Nasz rząd jest zbyt pobłażliwy ze pozwala im się tu osiedlać bez większej weryfikacji osobników
Napisał to wielki "wysztalcony" POLAK, który nie potrafi kilku zdań poprawnie napisać
Wracaj "spowrotem" do szkoły.
I pokazywanie jaką to polska policja jest brutalna..
Również twierdzę że noszenie maseczek na świeżym powietrzu jest chore .. Ale prawa musi przestrzegać każdy..
I zawsze my Polacy mamy pretensje do działań naszej policji.. Ale polak legitymowany za granicą legitymowany przez policjanta to grzeczny i najchętniej wlazł by do tyłka, byle by tylko nic nie dostać ..
I właśnie tu jest problem, to nie jest żadne prawo.
Szkoda gadać.COVID obnażył komuszy potencjał w narodzie przeoranym historycznie z lewa i prawa. Katynia się nie odwróci i to dzisiaj widać na ulicach, jak idioci i komuniści poginają w kagańcu, ci drudzy jeszcze w pojebanych czasach rewolucji kulturowej są orędownikami WYBORU. Parodia nie kraj.
To według ciebie komunizm byl na całym świecie bo wszędzie nakazuja i noszą. Japierdole foliarze twojego pokroju zarzucają wszystko polskiemu rządowi. Tak to jest jak sie poza swoją wieś nie wychylilo nosa i nie zobaczyło śwoata to sie kurwa żyje tylko pisem, platformą i innymi komuchami.
A ja stanę po stronie ukraińca pedalarza, dobrze że jedzie z bezmózgami z policji. Przyjebali się bo jechał na rowerze bez maseczki, serio? Noszenie maseczki na świeżym powietrzu jest tak logiczne że ja pierdole
od roku każą nam te kagańce wszędzie nosić i co qwa pomoglo? Tylko Leki i szczepionki. A te barany niszczą nas jako naród sprzedawczyki jebane i mówie tu o całej tej wsi na wiejskiej do niegaszonego wapna.