Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Swoją drogą, już kilka razy byłem świadkiem w sklepie gdzie starsza kobieta miała na twarzy zwyczajnie brudną maseczkę. Do czego to doszło, że ludzie noszą pewnie po kilka dni jednorazowe maseczki, jakies tanie gówno z apteki czy z lokalnego sklepiku.
Ps. ten policjant to zwyczajny głąb, niestabilny emocjonalne
Hehehe w Polsce na świeżym powietrzu w kagańcach popierdalaja o ja jebię Ijeszcze plebs obstaje przy tych obostrzeniach bo im Mateusz kazał z Niedzielskim , a u nas spokój ,cisza. W kagańcu tylko do sklepu, jeden lot dziennie do RVK i spowrotem, polakeny z rvk co myslały, że rvk to cała islandia potracili pracę w hotelach i w wynajmie aut, a ja , gdzieś na północy napierdalam na 2 etaty (spawacz do południa, mechanik samochodowy po południu) i mam niezłą polewkę z tych głupców, zarówno tych co chcieli zarobić ale nie nie napracować w RVK jak i z durniów, którzy wybrali sobie imbecyli na rząd
Bo widzisz... normalny człowiek to nie musi zapierdalać jak koń na dwa etaty i mieć w piździe relacje z rodziną. Ale jak sie jest pejsatym kretynem to sie wypierdala nawet na najciemniejszy i najzimniejszy wypizdów zapierdalać na obcego żeby jak "najwincyj piniondzów" mieć. Jesteś zwykłym cyganem europy bez swojej własności wchodząc do dupy tam ludziom. Obojetnie czy siedzisz na islandii, w norwegii, szwecji i tak jesteś tam postrzegany za najniżej robola, jeszcze sobie przypomnisz te słowa jak w końcu zauwazysz ten pierdolony fałszywy świat do polaka, ale z drugiej strony pejsatym to i ryj plucie nie przeszkadza jak troche papieru szeleści
Wypierdalaj do siebie kurwa, nie chciało się polskiego Pana to żyj w bogactwie swojego Bendera
Się kurwa pan znalazł za 5 złoty, założę się że na 80 procent ty albo ktoś z twojej rodziny był w Holandii czy innej Anglii, czy Niemczech zapierdalales na paprykach czy innych ogórkach, za pojare, i teraz zgrywasz jakiegoś kurwa magnata, hipokryta jebany, jak większość Januszy z tym psem wlacznie
A ty zamknij ryj i dziękuj staremu ze ciebie nie zabił
Z kolei ty to tak na serio.
nie dla sławy
jeśli typ jest gościem a jest to nie ważne jaką mamy policje czy obywateli ale kurwa z szacunkiem nawet jak mamy zjebany rząd.
moja teoria jest taka. Polska to moja rodzina w prawie każdej jest jakiś zjeb ale to zjeb z rodziny i jakiś sąsiad nie ma zasranego prawa odzywać się bez szacunku nawet do mojego w chuj zjebanego "brata" czy "siostry" poza tym nie cierpię ukraińców jak kotów i chuj
Wszedłem w komentarze, aby poczytać wysrywy i prucie pizd prawackich ścierw i gówien z ONanistoRów.
i co zawiodles sie? myslales, ze wszyscy napisza, ze ukrainiec chuj?
musi cie niezle wkurwiac, ze ludzie bronia ukrainca? smuteczek ? a teraz uciekaj oskarku sprawdzic czy julka nie potrzebuje twojej pomocy przy malowaniu blyskawic na kosciele
Frustraci, chamy i lenie
Jak dla mnie 5+ dla pedalarza, za to że z jego Polskim potrafił się postawić, policji w obcym kraju
Większość z was leszcze, słowa by nie pisneła w niemczech(lub gdzie indziej), co najwyżej pokiwałą głową na tak i wzieła mandad za granicą
nie ma to jak się czuć lepszym z powodu urodzenia gdy wszystko inne światczy o mentalnym zjebaniu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów