📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Policjant też człowiek.
zwierzak30 napisał/a:
Policjant też człowiek.
jasne, tylko niech sobie jara po służbie. Jakbym w takim stanie poszedł do pracy to wyleciałbym jak z procy. Zresztą kto by sobie życzył tak upalonego elektryka w ich lokalnej rozdzielni SN?
nowynick napisał/a:
jasne, tylko niech sobie jara po służbie. Jakbym w takim stanie poszedł do pracy to wyleciałbym jak z procy. Zresztą kto by sobie życzył tak upalonego elektryka w ich lokalnej rozdzielni SN?
Może coś palił, ale na pewno nie trawkę. Jeśli ty tak wyglądasz po maryśce, to po małym piwie pewnie leżysz nieprzytomny w kałuży moczu.
Może coś palił, ale na pewno nie trawkę. Jeśli ty tak wyglądasz po maryśce, to po małym piwie pewnie leżysz nieprzytomny w kałuży moczu.
To na crack bardziej wygląda, widać jak mu palce i ryja wykrzywia
Uwaga proszę Państwa, mamy osiedlowego escobara na portalu! Może powiesz nam jeszcze, jaki kolor i zapach powinien mieć dobry crack? Albo czy lepiej wciągać go przez zwinięty banknot z odbytu nieletniej kurwy czy może palić przez butelkę po kubusiu?
Nie trzeba być escobarem żeby widzieć że to nie trawa, opioid albo psychodelik tylko jakiś silny stymulant
Toć to nie po paleniu. Pale od czasu do czasu prawie 15 lat, i serio czy Ja czy znajomi to nikt nie wyłapał takiej pizdy krzywej. Jedynie co doświadczyłem, to jak się zajebało za dzieciaka/liceum jakieś hardkorowe butle, to może przez pare minut biały jak sufit, ale bez przesady.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów