Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Powoli robi nam się ameryka. Szkoda tylko dwóch ślepych kulek, tu nawet jednej za dużo.
Do ameryki daaaaleko, tam by dostał cały magazynek w klatę, przynajmniej by go nic nie bolało a tu się biedak męczy po postrzale w nogę...
A co magicy sadolowi tak t tłumaczyli że tak ciężko trafić i że w klatę lepiej dla wszystkich a tu proszę ... Da się.
Powoli robi nam się ameryka. Szkoda tylko dwóch ślepych kulek, tu nawet jednej za dużo.
Taaa Ameryka, nie zauważyłem na stacji benzynowej, bym mógł Walthera na dowód kupić. W artykule napisali:
Ja bym powiedział że wchodzimy w nowy etap pandemii, skoro kulkę dostał za covida, a nie żadna Ameryka. Jak coś to Unia Europejska jeszcze bardziej.policjant, który obezwładnił mężczyznę również został zabrany do szpitala, ponieważ mężczyzna wskazał, że jest nosicielem zakaźnej choroby.
Taaa Ameryka, nie zauważyłem na stacji benzynowej, bym mógł Walthera na dowód kupić. W artykule napisali:
Ja bym powiedział że wchodzimy w nowy etap pandemii, skoro kulkę dostał za covida, a nie żadna Ameryka. Jak coś to Unia Europejska jeszcze bardziej.
Przeczytaj info... Za jaką szczepionkę?
Ja bym powiedział że wchodzimy w nowy etap pandemii, skoro kulkę dostał za covida, a nie żadna Ameryka. Jak coś to Unia Europejska jeszcze bardziej.
kurwa gosciu juz mialem nadzieje ze zaczeli utylizowac tych smieci ludzkich ale to zwykly trolling. Moze kiedys spadnie deszcz i zmyje z ulic wszystkie antyszczepionkowe brudy
Przede wszystkim biorą do policji p*zdy, które nie potrafią takiego człowieka obezwładnić. Wiem jak wyglądała rekrutacja kiedyś i wiem jak wygląda dziś.
A po co miał sobie ręce i mundur patusem brudzić i się z nim szarpać ? Tak to jedna kulka i grzecznie leży . Następnym razem już nie będzie taki odważny...
Ale co tu jest do badania, kurwa ?! Jakby go zabił , to nadal, co tu jest do badania ? Potem płacz ze policja jest pizdowata, jak on ma się zastanawiać czy nie pójdzie siedzieć za to czy użył broni, albo niech strzelają z tej broni, albo zabrać im to w pizdu i tyle
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów