Czemu w obecnych czasach promuje się na siłę wszystko co nienaturalne. Nie mam nic do gejów, w takim sensie, że ok, niech będą, niech żyją, ale niech swoją orientację trzymają dla siebie. Hipertolerancja. To co zawsze było normą, jest spychane na drugi plan, krytyka wobec homo i innych jest odbierana źle. Wszystkie wartości upadają. Hipertolerancja jest zła. W każdej dziedzinie życia powinno się zachować umiar, osiągnąć złoty środek. Skrajna tolerancja, skrajna nietolerancja. Ludzie wyginą
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie ma się czemu dziwić, jedyne co może zrobić angielski policjant to wsadzić sobie pałkę w dupę
Zawsze wiedziałem, że pały to pedały A tak poważnie. Rozumiem, że dwoje ludzi się kocha (mimo, że to pedały). Ale dlaczego na siłę teraz wszędzie promuje się homoseksualizm? Parady, wiece i chuj wie co jeszcze, żeby zamanifestować swoją homoseksualność. Kogo kurwa obchodzą preferencje seksualne innych?
Mentalność stada. Zastanawiałeś sie kiedyś dlaczego każdy hejtuje biebera mimo że na świecie jest kilka tysięcy równie chujowych "artystów"?
Ludzie lubią i nienawidzą zgodnie z trendami ich stada. Lubienie zboczeńców jest trendy to sie teraz biją o to kto bardziej lubi zboków.
Gdyby ci ludzie urodzili sie 100 lat temu to by nie podali ręki czarnemu. Dlaczego? Bo tak zachowywała sie reszta stada.
Nią ma sensu szukać w tym wielkich idei lub filozofii. Ot, zwykle podążanie za stadem.
Ludzie lubią i nienawidzą zgodnie z trendami ich stada. Lubienie zboczeńców jest trendy to sie teraz biją o to kto bardziej lubi zboków.
Gdyby ci ludzie urodzili sie 100 lat temu to by nie podali ręki czarnemu. Dlaczego? Bo tak zachowywała sie reszta stada.
Nią ma sensu szukać w tym wielkich idei lub filozofii. Ot, zwykle podążanie za stadem.
jak koleś ma vaginę to spoko, czemu by nie
Ciesze się że mieszkam w Polsce
Ty tak na serio?
_Bronek_Komar_ napisał/a:
jak koleś ma vaginę to spoko, czemu by nie
Ty tak na serio?
remi1982 napisał/a:
dlaczego na siłę teraz wszędzie promuje się homoseksualizm?
Zwyczajna tresura - oswajanie ze zjawiskiem, by rzadziej stosować metodę kija, gdy się nie podporządkujemy...
No to teraz powiedzenie "Jebać policję" nabierze nowego wyobrażenia
Już zminusowali hejterzy na youtube i do tego jakiś homofob napisał "Fags". Gratuluje, na więcej nie stać? Zero wrażliwości. Przecież to taka sama miłość jak heteroseksualna, co z tego, że tej samej płci. Co z tego że w dupe? Czy tylko dlatego że ktoś bierze w dupe, to od razu jest gorszy? Czy tylko dlatego że jest najsłabszym ogniwem ewolucyjnym, nie należy mu się szacunek? HEJTstop!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów