...i złodzieje pięknie spierdalali tam skąd przypełzli. Miód dla oczu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
up
Nie wiesz czy nie trafił. Adrenalina robi swoje i jeden z drugim wesołek mogli się wykrwawić po kilku minutach, obrażenia wewnętrzne i te sprawy... Poza tym zwróć uwagę jaką ten stróż prawa ma koordynację i jak dobrze jest wyszkolony - od razu po oddaniu strzałów otworzył drzwi za sobą i od swojej prawej, po czym ukrył się przed ewentualną odpowiedzią bandziorów.
Nie wiesz czy nie trafił. Adrenalina robi swoje i jeden z drugim wesołek mogli się wykrwawić po kilku minutach, obrażenia wewnętrzne i te sprawy... Poza tym zwróć uwagę jaką ten stróż prawa ma koordynację i jak dobrze jest wyszkolony - od razu po oddaniu strzałów otworzył drzwi za sobą i od swojej prawej, po czym ukrył się przed ewentualną odpowiedzią bandziorów.
Babababazpl napisał/a:
Zwróciłem na to uwagę, ale chciało by się takie coś zobaczyć jak wczoraj Pinkyman wrzucił - sadistic.pl/dindu-zarobil-kulke-vt552643.htm6133820
także agresorowi adrenaliny nie brakowało.
Sprzedawcy złapali się za ręce w akcie jakby żegnania się z życiem lub szukania wzajemnego wsparcia. Wzruszyło mnie to szczerze.
Zesrany, a nie wyszkolony. Widać chuj się znasz na strzelectwie.
Dwa pizdki z bronią to kozaki, obaj max ważą ok. 95 kg, suchoklatesy jebane
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów