18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:23
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
KrisCFC 2016-04-11, 15:43 1
Kamil1988 napisał/a:

Pamiętacie temat z Panami wojoskowymi

Pytasz czy oznajmiasz?
Zgłoś
b................3 2016-04-11, 15:46 3
Teraz w Polsce spokojnie 70 procent młodych psów
to pociotki starej gwardii (tak zwane "plecaki"), często bez wiedzy, umiejętności, predyspozycji, czy nawet kondycji fizycznej.
Za pare lat będziemy oglądać
takie filmiki z naszymi, rodzimymi "strażnikami teksasu" w akcji.
Zgłoś
Matush5 2016-04-11, 16:22 3
@Up nie trzeba wcale długo czekać. Pisałem już na ten temat pod innym video, u nas w Policji ostatnio większość z nich jest młodsza niż ja, a mam 23 lata. WSZYSCY podkreślam WSZYSCY mają na głowach te dziwne fryzury ala pędzel.

Ja rozumiem, każdy chce ładne wyglądać, podobać się. Ale kurwa no ich zawód raczej wymaga tego by wyglądać jak człowiek a taka moda jest conajmniej śmieszna, ale od tego wszystkiego śmieszniejsze jest to kiedy widzisz takiego lalusia w radiowozie, którzy zamiast patrolować ulicę czeszę swój pędzel i przygląda się w lusterku. Do czego zmierzam ? Za gówniarza pamiętam policjantów w moich rejonach. Zwykle wysocy, dobrze zbudowani poważni goście. Za sam ich wygląd człowiek czuł respekt. A teraz ? wyglądają jak banda przebierańców. Jedni są grubi, inni są strasznie chudzi jak hermańce, każdy ma pędzel na głowie, głosy kastratów. Nie mam nic do tego, i z nikogo nie chce się naśmiewać. Ale kiedy wieczorem idę do sklepu nocnego, gdzie zwykle jest okupowany przez żuli, czasami ktoś ich wezwie na interwencje to żule się z ich śmieją nie czują tego respektu. O kondycji to już chyba zapomniano w tej instytucji. Nie mówię, że każdy ma wyglądać jak kulturysta, ale kiedy widzisz na własne oczy, że dwóch nie wiem ? 19, 20 letnich "Policjantów" elegancików nie ma siły by założyć kajdanki dla żula, menela osoby która śpi na ulicach ma nie wiem 60 lat i słaby organizm, a szarpie obu jak by byli kukłami. No to kurde, coś jest nie tak chyba co ?
Zgłoś
walker3d 2016-04-12, 9:09
można by godzinami oglądać ...
Zgłoś
soklov 2016-04-13, 12:54
może mi ktoś podać tytuł piosenki co zaczyna się od 0:14
Zgłoś
NaSiRpl 2016-04-13, 14:09 2
@UP

0:00 - Bob Marley - Bad boys
0:12 - Jerry Reed - East Bound and Down
1:01 - Green Day - I Fought The Law
1:37 - JAY-Z - 99 Problems
1:58 - The Icarus Line - White Devil
2:08 - System Of A Down - Deer Dance
2:25 - N.W.A. - Fuck Tha Police
2:42 - Chamillionaire - Ridin' Dirty
3:07 - Dead Kennedys - Police Truck
3:22 - The Vandals - Anarchy Burger
Zgłoś
sorra18 2016-04-13, 17:01
To juz wiecie ze kulka w klate jest dla spowolnienia nygusow.
Zgłoś
isin 2016-04-13, 19:07
Niech więcej pączków wpierdalają
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem