Tym razem skończy się na pouczeniu.
Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.daj im namiar na swoje konto. Przejrzą, poznają z kim mają doczynienia, i dostaniesz sie na bank.jak kilka lat temu składałem podanie to powiedziano mi, że mam za wysokie kwalifikacje. Może teraz będę wystarczająco chujowy bez jednej nogi i będąc zjebem psychicznym.
Nawet sobie nie zdajecie sprawy jakich debili teraz przyjmują do policji. Mają mnóstwo wakatów i biorą wszystkich jak leci bez żadnych testów czy to fizycznych, czy psychologicznych.
jak kilka lat temu składałem podanie to powiedziano mi, że mam za wysokie kwalifikacje.
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówPolska policja to dno. Nic dziwnego, że to najmniej szanowana formacja mundurowa w Polsce. Nikt normalny nie chce być policjantem to przyjmują debili, z resztą wystarczy popatrzeć na afery policyjne w całym Ukropolin, a jest ich dość sporo.
Mają mnóstwo wakatów i biorą wszystkich jak leci bez żadnych testów czy to fizycznych, czy psychologicznych.
Dno to jest twoja matka