Tym razem skończy się na pouczeniu.
Tym razem skończy się na pouczeniu.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czy w pisowskim chlewie, burdelu, wychodku i szambie zwanym p0lską ktoś beknie za uszkodzenie własności publicznej w postaci radiowozu?
Oczywiście, że nie.
daj im namiar na swoje konto. Przejrzą, poznają z kim mają doczynienia, i dostaniesz sie na bank.jak kilka lat temu składałem podanie to powiedziano mi, że mam za wysokie kwalifikacje. Może teraz będę wystarczająco chujowy bez jednej nogi i będąc zjebem psychicznym.
Nawet sobie nie zdajecie sprawy jakich debili teraz przyjmują do policji. Mają mnóstwo wakatów i biorą wszystkich jak leci bez żadnych testów czy to fizycznych, czy psychologicznych.
U mnie w typowo popegeerowskiej gminie od kilku lat widać zmianę kierunku wszelkich dzbanów z emigracji do Holandii lub dużej jednostki logistycznej, która jest w mieście powiatowym właśnie na policję. W wojsku te głąby po prostu zostawały wiecznymi starszymi szeregowymi i nikomu nie zawadzali siedząc za płotem. W policji będziemy się z nimi musieli użerać następne 20 - 25 lat.
jak kilka lat temu składałem podanie to powiedziano mi, że mam za wysokie kwalifikacje.
Nie chcieli cię urazić, ale powodem było to, że jesteś rudy
Polska policja to dno. Nic dziwnego, że to najmniej szanowana formacja mundurowa w Polsce. Nikt normalny nie chce być policjantem to przyjmują debili, z resztą wystarczy popatrzeć na afery policyjne w całym Ukropolin, a jest ich dość sporo.
Dno to jest twoja matka
Mają mnóstwo wakatów i biorą wszystkich jak leci bez żadnych testów czy to fizycznych, czy psychologicznych.
Co ty pierdolisz?? Składałeś kiedys kwity do policji? Wiesz, jak wygląda rekrutacja i jakie są etapy, czy tylko pierdolisz pod publiczkę? Byłeś na szkole? Bo ja byłem w policji i choć faktycznie trąci patologią, to jednak chciałbym, żeby każda firma w tym kraju była tak zorganizowana.
Dno to jest twoja matka
panie dzielnicowy proszę wyłączyć sadola i zająć się swoją żonką-familią. Chyba nie chcesz, stracić rodzinki? Proszę tu nie węszyć. Nie do widzenia
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów