Musi się pobawić
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
sosik napisał/a:
Rozumiem, że ty z subkultury "JP"?
subkultury sa juz dawno za mna dzieciaku! ja jestem ze starszego pokolenia, wiesz kiedys pies byl psem a czlowiek czlowiekiem wy pokolenie JP2 nie macie zasad i honoru! okradacie sie, bijecie sie miedzy soba i robicie z siebie chuj wie co na ulicy! a jak dostaniecie wpierdol to lecicie do psiarza na skarge.... za moich czasow ludzie jak chcieli sie odegrac to trenowali i sami odbierali dlugi wy siedzicie przed tv i konsola i tyjecie pewnie jeszcze z dlugimi wlosami jestes panienka! a moze ty synio paly jestes? hahaha
@Prozac z tego co piszesz wynika, że jesteś nikim, i nawet jeśli on ma długi włosy to co z tego, to sprawia, że on nie jest człowiekiem?
161ZT650 napisał/a:
Prozac Ty zjebie :
Pies to charakter
Policjant to zawód
Jebać pokolenie JP
co ty na biologii robiles psi synu z pokolenia JP2?!?!?!
Pies to zwierze!!! ja pierdole ewolucja tyle milionow lat trwa ale w sumie czlowiek myslacy stosunkowo od niedawna jest i jak widac niektorzy nadal maja problemy z mysleniem!
hahaha pies to charakter.... buuuhahahaha
Hacerking, moge byc dla ciebie nikim wolny kraj! ja mam cie daleko w dziurce od chuja! wisi mi co o mnie myslisz! ale sam mialem dlugie wlosy i wiem jakie to jest chujwe! mialem dlugie wlosy na dlugo przed wiekszoscia z pokolenia JP2 wiec mam prawo to krytykowac bo, powtarzam jeszcze raz znam to z autopsji!!! a co wy wiecie o zyciu jak sie urodziliscie w latach 90? jak ja pilem piwo to wy jeszcze sraliscie pod siebie! hahaha
@161ZT650 - dobrze gada! Tylko człowieku, jedna sprawa - załatw sobie jakiś możliwy do artykułowania nick.
@Prozak, reprezentancie starszego pokolenia, "treningujący" się i odbierający długi, pogromco siedzących przed konsolą i TV, tyjących i długowłosych panienek z pokolenia JP2, PKP, TLK itd. itp. etc. (ogólnie rzecz biorąc powinieneś wszystkich przepraszać za to, że jesteś taki zajebisty) skoro wyrosłeś z subkultur, to jeszcze wyrośnij z internetu.
I nikogo nie nabierzesz, że pies to zwierzę. Każdy wie, że pies to pośrednia forma życia między zwierzętami, a roślinami...
@Prozak, reprezentancie starszego pokolenia, "treningujący" się i odbierający długi, pogromco siedzących przed konsolą i TV, tyjących i długowłosych panienek z pokolenia JP2, PKP, TLK itd. itp. etc. (ogólnie rzecz biorąc powinieneś wszystkich przepraszać za to, że jesteś taki zajebisty) skoro wyrosłeś z subkultur, to jeszcze wyrośnij z internetu.
I nikogo nie nabierzesz, że pies to zwierzę. Każdy wie, że pies to pośrednia forma życia między zwierzętami, a roślinami...
Ostatnio jest moda na nazywanie każdego grubą świnią mimo, że wygląda bardzo dobrze. To że pierdolone chude gówna z niedowagą po 20kg myślą, że są ideałami to nie znaczy, że cały świat jest taki nieładny. Powiem więcej. Laski wolą takich lekkich miśków niżeli chude kurestwa które swoją miednicą obija dupę wybrance.
hahaha obroncy pieskow z gumowymi palkami otyle swinie rzuccie sie na mnie i lapcie moje literowki jestescie jak gowno na bucie przykleicie sie i nie sposob sie od was uwolnic ale spokojnie mnie to nie rusza ba mnie to bawi!!!! idzcie na policje i zakapujcie mnie bo powiedzialem "pies to nie czlowiek" za to jest paragraf bo prawda w tym kraju kole w oczy hahaha
Przynajmniej widać, kto na tym zdjęciu jest gejem.
Teraz robisz z siebie jełopa tłumaczac mi czym jest pies jako zwierze domowe gdzie w poscie na który odpowiedziałem miałes co innego na mysli. Wcale też nie mówie tu o pokoleniu JP2 tylko JP nie zapomniałem wstawić dwójki, starsze pokolenie to są moi i Twoi rodzice.
brak slow... @prozac twoja stara na bank żałuje ze cie nie wyskrobała
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów