Musi się pobawić
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:47
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gest grubasa wyraża więcej niż tysiąc słów
grubas mysli -ja pierdole ale trzoda
pies czlowiekiem!? to jeszcze moze jakiegos bambo nazwiesz czlowiekiem?! nie ma piwa! pies to nie czlowiek!
Prozac napisał/a:
pies czlowiekiem!? to jeszcze moze jakiegos bambo nazwiesz czlowiekiem?! nie ma piwa! pies to nie czlowiek!
Rozumiem, że ty z subkultury "JP"?
Hacerking napisał/a:
Gest grubasa wyraża więcej niż tysiąc słów
Gdzie ty kurwa widzisz grubasa?
@Up, a jaki jest? Chudy? Jeżeli tak sądzisz to Ty chyba w życiu chudego człowieka nie widziałeś
@Prozac
Tacy jak Ty kurwa pierwsi dzwonią na 997 , a jak zobaczą radiowóz to chowają butelkę z piwem w odbyt...
Tacy jak Ty kurwa pierwsi dzwonią na 997 , a jak zobaczą radiowóz to chowają butelkę z piwem w odbyt...
No chyba jesteście pierdolnięci jak facet po prawej jest gruby. Normalnie zbudowany gość, maks 2-3 kilo za dużo, ale to na prawdę nie powód, żeby gimbus z zapadniętą klatą go cisnął
Hacerking napisał/a:
@Up, a jaki jest? Chudy? Jeżeli tak sądzisz to Ty chyba w życiu chudego człowieka nie widziałeś
Nie jest gruby... Jest dobrze zbudowany..
Spójrz w lustro to zobaczysz grubasa gimbusie..
@Kikos to Twój stary, że go kurna bronisz, dla mnie jest gruby i tyle. Po co tyle krzyku o to czy ten koleś jest gruby xD
Hacerking, gorzej, to sam kikos we własnej osobie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów