18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Do potwornej zbrodni doszło we Wrzosowej k. Częstochowy. 47-letni Jacek G. kilkunastoma ciosami kuchennego noża pozbawił życia swoją żonę. Kobieta przyjmowała ciosy, nie broniąc się. Siedziała na krześle, trzymając na rękach 15-miesięczne dziecko.
Do dramatycznych wydarzeń doszło w środę 23 stycznia na osiedlu we Wrzosowej. Kwadrans po godz. 20 oficer dyżurny policji odebrał dramatyczny telefon. Kobieta gasnącym głosem oznajmiła: "Zabił mnie mąż, mam wbity nóż, umieram...". W tle słychać było przeraźliwy płacz małego dziecka. Pod wskazany adres natychmiast pojechali funkcjonariusze. W mieszkaniu na podłodze w kuchni zastali straszny widok: kobieta leżała cała we krwi, już nie żyła, obok zanosiła się płaczem 15-miesięczna dziewczynka ze zranioną główką.

Znęcał się nad pasierbicą

Natychmiast zarządzono obławę w poszukiwaniu zabójcy. Zatrzymano go niebawem na terenie osiedla. Był pijany. Trzeźwiał w policyjnej izbie zatrzymań. W piątek przed południem 47-letni Jacek G. stanął przed prokuratorem. Wcześniej śledczy zgromadzili informacje na jego temat. Okazało się, że w ubiegłym roku mężczyzna był skazany na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na trzy lata za znęcanie się nad 37-letnią żoną Wioletą. Dla niej był to drugi związek - to jego owocem była półtoraroczna córeczka. Z pierwszego związku kobieta miała dwie córki w wieku 14 i 15 lat.

W sierpniu ubiegłego roku prokuratura została powiadomiona przez kuratora Jacka G., że mężczyzna znęca się psychicznie nad jedną z pasierbic. Z tego powodu były nawet czasowo aresztowany. Potem domagał się od żony, by wycofała obciążające go zeznania.

Zabił, wyszedł z domu, kupił piwo

Przyznając się do zabicia kobiety, zatrzymany przedstawił przebieg środowej tragedii. Był pod wpływem alkoholu, gdy po raz kolejny zaczął się awanturować. Kobieta poprosiła 14-letnią córkę, by ta zawołała na pomoc przebywającego niedaleko ojca Jacka G. Gdy dziewczynka wybiegła z mieszkania, awantura trwała.

Jacek G. groził żonie: "Zabiję cię, jak nie wycofasz zeznań". Żona odpowiedziała: "To mnie zabij". Siedziała na krześle z 15-miesięczną córką. Mężczyzna chwycił kuchenny nóż i, nie bacząc na dziecko, zaczął zadawać ciosy. Uderzał, dopóki kobieta bez czucia nie osunęła się na podłogę. Ostrze noża drasnęło też - na szczęście powierzchownie - główkę dziecka. Kobieta wcale się nie broniła. Jeden z ciosów przeszył płuco i serce, powodując obfite krwawienie.

- Chciałem się powiesić, wziąłem sznur i wyszedłem z domu - mówił po zatrzymaniu Jacek G. Zamiast tego poszedł na pobliską stację benzynową, gdzie kupił piwo, potem drugie. W końcu został zatrzymany. Prokuratura postawiła mu zarzuty zabójstwa żony i narażenia dziecka na niebezpieczeństwo utraty życia. Do zarzutów dołączono akta sprawy o znęcanie się nad pasierbicą. W piątek po południu sąd na wniosek prokuratury zdecydował o zatrzymaniu zabójcy w areszcie na trzy miesiące. Jackowi G. grozi dożywotnie więzienie. Dzieci trafiły pod opiekę dziadków.

czestochowa.gazeta.pl/czestochowa/1,35271,13298929,Policjant_uslyszal_...

Tortury, krzeslo elektryczne... albo lepiej odciac CH*** reke tak powinno sie karac zwyrodnialcow
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Charles_Manson 2013-01-27, 18:00
Jakoś tak przykro mi się zrobiło jak to czytałem.
Zgłoś
cannabis7777 2013-01-27, 22:23 1
a marihuana dalej nielegalna
Zgłoś
Jesse.Pinkman 2013-01-27, 22:23
i teraz taka kurwa będzie utrzymywana przez państwo. Ja pierdolę.
Zgłoś
CyganBezGruzu 2013-01-27, 22:28
mutant napisał/a:

Mam kumpla który pracuje w ochronie ( na bramce w pubie ) i umie się napierdalać, widział kiedyś jak koleś leje laskę na ulicy kopał ją po głowie jak leżała itp. więc podbił i zniszczył kolesia 2 strzałami, laska się pozbierała rzuciła się na kumpla z pazurami że to jej facet i ma go zostawić. Przyjechała Policja sprawa trafiła do sądu dupa zeznała, że to mój kumpel ich napadł i to on ją pobił. Kumpel dostał wyrok w zawieszeniu.
I weź tu takiej pomóż ...

a potem kierowca autobusu wstał i zaczął bić brawo po czym bohatersko wyrzucił oprycha przez drzwi.
Zgłoś
i................t 2013-01-27, 22:30
wsadziłbym wkretarke w ciulika i krecił do wyczerpania akumulatorka
Zgłoś
Ronoaro 2013-01-27, 22:35
Kurwa, aż mi się płakać zachciało jak to przeczytalem. Gdybym miał na długość ręki tego skurwiela, to gołymi łapami bym zapierdolił.

Najsmutniejsze jest to, że ten śmieć dostanie mniejszy wyrok bo był najebany, a obrońca jeszcze będzie dowodził, że kobieta go sprowokowała. Dla adwokatów nie ma ludzi winnych- są tylko niewinni i niepoczytalni.

Jak człowiek uczy się o prawie karnym to wszystko jest jasne i proste tu mamy zbrodnię, tu występek, tam wykroczenie- jak czyta się taki opis makabrycznej zbrodni i przypomina się zasada humanitaryzmu kary oraz te górnolotne opisy godności skazanego- to ma się ochotę tę książke wypierdolić za okno.
Zgłoś
Norbias 2013-01-27, 22:38 2
Skojarzyła mi się scena z Zielonej Mili

Gościa powinni posadzić na krześle elektrycznym i gąbki także nie zamoczyć w wodzie.

Zgłoś
b................0 2013-01-27, 22:46
masseter

gówno wiesz utrzymanie jednego więźnia jest o wiele tańsze nie jestem w stawnie podać konkretnej sumy i nikt nie jest bo każdy zakład karny inaczej funkcjonuje < opłaty za wode itp.>
Zgłoś
Grzybek144 2013-01-27, 23:03
Kiedy w tym kraju zmieni się w końcu prawo? Kiedy za takie zbrodnie będzie orzekane dożywocie, które w pełnym tego słowa znaczeniu będzie dożywociem? Teraz gościa posadzą i trzeba go będzie utrzymywać. Powinniśmy olać cala "poprawność polityczna" i " humanitaryzm", ponieważ człowiek który dopuścił się takich czynów sam wyzbył się człowieczeństwa i nie powinien być traktowany jak człowiek. Mamy Oświęcim,Majdanek i pewnie kilka niezgorszych placówek tego typu. Można by je przekształcić na coś w stylu rosyjskich lagrów i tam dokonywać dożywocia na takich zwierzętach. Oczywiście nie z dnia na dzień po przybyciu. Najpierw praca po 16-18h na dobę o kromce chleba i tak aż do momentu wykrycia braku pulsu u skazanego, potem piec i problem z głowy.
Zgłoś
t................x 2013-01-27, 23:16
jon81 napisał/a:

Ale na chuj dozywocie... i tak nic z tego nie bedzie
kula w leb i do pieca

Nie rozumiem cię. Po co kula jak i tak spłonie. A na żywca będzie dodatkową karą.
Zgłoś
Norbias 2013-01-27, 23:24
Kara śmierci. A jak nie to powinny być przymusowe prace.
Zgłoś
oldsoul166 2013-01-27, 23:39
zgłaszam się na wykonawcę wyroku śmierci, może być również z jakimiś prostymi torturami
Zgłoś
Glorek 2013-01-27, 23:42
Mnie dziwi dlaczego on był na wolności jak rok temu dostał karę półtora roku.
Zgłoś
obrotny 2013-01-27, 23:51
Wg. Hammurabiego - Oko za oko, Śmierć za śmierć, dupa za pieniądze.
Zgłoś
staffior 2013-01-27, 23:58 1
Przeczytałem i tak sobie pomyślałem :

mamy Panią Dexter na świecie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem