18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:36
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:19
🔥 Ajfoniara - teraz popularne

Do potwornej zbrodni doszło we Wrzosowej k. Częstochowy. 47-letni Jacek G. kilkunastoma ciosami kuchennego noża pozbawił życia swoją żonę. Kobieta przyjmowała ciosy, nie broniąc się. Siedziała na krześle, trzymając na rękach 15-miesięczne dziecko.
Do dramatycznych wydarzeń doszło w środę 23 stycznia na osiedlu we Wrzosowej. Kwadrans po godz. 20 oficer dyżurny policji odebrał dramatyczny telefon. Kobieta gasnącym głosem oznajmiła: "Zabił mnie mąż, mam wbity nóż, umieram...". W tle słychać było przeraźliwy płacz małego dziecka. Pod wskazany adres natychmiast pojechali funkcjonariusze. W mieszkaniu na podłodze w kuchni zastali straszny widok: kobieta leżała cała we krwi, już nie żyła, obok zanosiła się płaczem 15-miesięczna dziewczynka ze zranioną główką.

Znęcał się nad pasierbicą

Natychmiast zarządzono obławę w poszukiwaniu zabójcy. Zatrzymano go niebawem na terenie osiedla. Był pijany. Trzeźwiał w policyjnej izbie zatrzymań. W piątek przed południem 47-letni Jacek G. stanął przed prokuratorem. Wcześniej śledczy zgromadzili informacje na jego temat. Okazało się, że w ubiegłym roku mężczyzna był skazany na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na trzy lata za znęcanie się nad 37-letnią żoną Wioletą. Dla niej był to drugi związek - to jego owocem była półtoraroczna córeczka. Z pierwszego związku kobieta miała dwie córki w wieku 14 i 15 lat.

W sierpniu ubiegłego roku prokuratura została powiadomiona przez kuratora Jacka G., że mężczyzna znęca się psychicznie nad jedną z pasierbic. Z tego powodu były nawet czasowo aresztowany. Potem domagał się od żony, by wycofała obciążające go zeznania.

Zabił, wyszedł z domu, kupił piwo

Przyznając się do zabicia kobiety, zatrzymany przedstawił przebieg środowej tragedii. Był pod wpływem alkoholu, gdy po raz kolejny zaczął się awanturować. Kobieta poprosiła 14-letnią córkę, by ta zawołała na pomoc przebywającego niedaleko ojca Jacka G. Gdy dziewczynka wybiegła z mieszkania, awantura trwała.

Jacek G. groził żonie: "Zabiję cię, jak nie wycofasz zeznań". Żona odpowiedziała: "To mnie zabij". Siedziała na krześle z 15-miesięczną córką. Mężczyzna chwycił kuchenny nóż i, nie bacząc na dziecko, zaczął zadawać ciosy. Uderzał, dopóki kobieta bez czucia nie osunęła się na podłogę. Ostrze noża drasnęło też - na szczęście powierzchownie - główkę dziecka. Kobieta wcale się nie broniła. Jeden z ciosów przeszył płuco i serce, powodując obfite krwawienie.

- Chciałem się powiesić, wziąłem sznur i wyszedłem z domu - mówił po zatrzymaniu Jacek G. Zamiast tego poszedł na pobliską stację benzynową, gdzie kupił piwo, potem drugie. W końcu został zatrzymany. Prokuratura postawiła mu zarzuty zabójstwa żony i narażenia dziecka na niebezpieczeństwo utraty życia. Do zarzutów dołączono akta sprawy o znęcanie się nad pasierbicą. W piątek po południu sąd na wniosek prokuratury zdecydował o zatrzymaniu zabójcy w areszcie na trzy miesiące. Jackowi G. grozi dożywotnie więzienie. Dzieci trafiły pod opiekę dziadków.

czestochowa.gazeta.pl/czestochowa/1,35271,13298929,Policjant_uslyszal_...

Tortury, krzeslo elektryczne... albo lepiej odciac CH*** reke tak powinno sie karac zwyrodnialcow
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
cipisek 2013-01-27, 23:59
gdyby za zabójstwo z premedytacją tak ja w ww. sprawie kulka lub krzesło lub po pijaku samochodem wypadek z trupem dawać kulke lub krzesło wtedy o jakże wielką sumę budżet państwa by się zwiększył. A za kradzieże odcinać ręce jakże by to wtedy bezpiecznie byt by było.
Zgłoś
Sajgonski 2013-01-28, 4:35

"To ja sobie myślę, to po co taki człowiek żyje? Po co taki człowiek żyje? Jak ten chwast..."
Zgłoś
C................g 2013-01-28, 5:51
Zapierdolić takie ścierwo, jak można kurwa dźgać kobietę z dzieckiem, ja pierdolę kurwa, ty popierdolony ludzki świecie!
Zgłoś
kombbatant 2013-01-28, 10:47
masseter
Kurwa a najgorsze jest to ,że utrzymanie takiego śmiecia kosztuje... ponad 80 zł dziennie ! To ja się kurwa bujam na studiach, pracuję i mam dla siebie max 30 zł na dzień (po odliczeniu mieszkania, rachunków). Pierdole! i jeszcze na takie ścierwo mamy WSZYSCY łożyć dopóki nie zdechnie. Kule skurwysynowi w łeb i tyle w temacie!

80 zl kosztuje utrzymanie-odlicz mieszkanie i rachunki,jedzenie(max 10zl dziennie) a reszta idzie na pensje dla SW wiec sie nie podniecaj w jakich to luksusach sie plawia. Wszyscy wiecej lozycie na te scierwa w rzadzie i tez dopóki takowy nie zdechnie. Fakt jednak ze za morderstwo kula w leb sie nalezy:)
Zgłoś
Nashi 2013-01-28, 11:16
Chuj nie kulka w łeb, kara śmierci dla takich ludzkich wymiocin byłaby aktem łaski! Zresztą sam gość powiedział, że chciał się zabić (w domyśle "ale tak naprawdę był po prostu życiową pizdą, która twardość swojego charakteru potrafiła jedynie okazać przy słabszej kobiecie")
Tu oczywiście pojawia się problem wygodnego życia w pierdlu i naszych pieniędzy, które idą na utrzymanie takiego skurwysynka (niezależnie czy będzie miał nogi i ręce czy nie, odnosząc się do propozycji okaleczania)... dlatego proponuję bardzo proste rozwiązanie - PRZYMUSOWE DOŻYWOTNIE CIĘŻKIE ROBOTY. Panowie (i Panie!), w naszym pięknym kraju ponoć dróg brakuje, a co drugi potencjalny operator ręcznego przenośnika materiałów sypkich (czyt. łopaty) studiuje socjologię czy inną europeistykę. Zagonić całe tabuny takich skurwieli, żeby zapierdalali 365 dni w roku po 12-14 godzin dziennie z łopatą w ręku za przysłowiową miskę ryżu, a za parę lat będziemy mieli piękne autostrady. No i nasze podatki nie będą się marnowały!
Zgłoś
dresimir 2013-01-28, 11:20
Takie ku*wy to w kamieniołomach powinny robić do końca życia za chleb i wodę.

Co roku pijani debile mordują mnóstwo ludzi, ale media milczą. Wolą 24/h pier*olić o tym jaka to marihuana niedobra, bo jakiś koleś pod wpływem popełnił samobójstwo. Przynajmniej nie zabił nikogo.
Zgłoś
AnalTerror666 2013-01-28, 13:06
masseter napisał/a:

Kurwa a najgorsze jest to ,że utrzymanie takiego śmiecia kosztuje... ponad 80 zł dziennie ! To ja się kurwa bujam na studiach, pracuję i mam dla siebie max 30 zł na dzień (po odliczeniu mieszkania, rachunków). Pierdole! i jeszcze na takie ścierwo mamy WSZYSCY łożyć dopóki nie zdechnie. Kule skurwysynowi w łeb i tyle w temacie!

Zgadzam się z tobą ale naboje też kosztują, lepiej ich zmusić po robót ciężkich, niech robią do usranej śmierci. Co do utrzymania, ktoś powiedział że w (około) 80zł wchodzi m.in pensja dla SW, no dobra, ale takie skurwiele, jak np. ten, codziennie mają ciepłe jedzenie czy dostęp do siłowni, a są rodziny w tym kraju które takiego ,,luksusu" nie doświadczają i wcale nie z tego powodu że mają problemy z prawem lub to ,,nieroby". Chociaż przyznam że pomysł kanału HARD w TV mi się podoba i to bardzo
Zgłoś
T................� 2013-01-28, 22:40
Ja bym chu*owi pokazał wbijanie noża ciął bym delikatnie skalpelem i rany sypał solą aż by zdechło ścierwo z bólu albo lepiej łamać wszystkie kości jedna po drugiej a jakby zaczął zdychać to krzesło elektryczne i zwiększał bym powoli dawkę prądu żeby ch*j czuł że zdycha
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem