📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
mam nadzieje ze gliniarz przezyl i nic powaznego, duzo farby....
Ładnie ich pozamiatał. Trzeba mieć jaja żeby zaatakować dwóch uzbrojonych typów, i to na tak małej przestrzeni. Policjant z powołania. Niech szybko wraca do zdrowia
bohater bez peleryny, mam nadzieję, że wyszedł z tego bez szwanku i dalej może eliminować bandytów.
rzucił się jak Max Payne, krata piwerka dla Niego za tak piękne wyrwanie chwastów.
Co za debil
Mógł zginąć za pare groszy
A koledzy napastnika go znajda i go podziurawia także będzie kolejny materiał na saduatika
A koledzy napastnika go znajda i go podziurawia także będzie kolejny materiał na saduatika
Dlatego w USA strzelają wielokrotnie, aby mieć pewność , że delikwent nie odpowie ogniem.
Chyba za krótko siedzisz na sadisticu. Osobiście nie chciałbym być na łasce jakiś obdartusów machających jak widać nabita bronią palną. Brawa dla gościa za refleks.
Lizodup napisał/a:
Co za debil
Chyba za krótko siedzisz na sadisticu. Osobiście nie chciałbym być na łasce jakiś obdartusów machających jak widać nabita bronią palną. Brawa dla gościa za refleks.
Szacun. Ale mógł udać przerażonego skitrać się i dopiero oddać ostrzegawczy magazynek w tył głowy lub w plecy.
No i to jest policjant z krwi i kości, a nie jak te nasze pizdy. Gdyby akcja działa się w polskim supermarkecie ucierpiało by wszystko w koło tylko nie złodziej.
Panowie pewnie byli lekko w szoku, może myśleli ze to konkurencja zrobiła napad przed nimi
Lizodup napisał/a:
Co za debil
Widać nowy tutaj jesteś. Przeważnie jak biały inaczej wchodzi z bronią w przedniej kończynie to ktoś ginie.
Okazy z jego gatunku strzelają do ludzi , bo tak , bo nie , bo się popatrzył , bo się nie popatrzył , bo miał telefon , bo nie miał telefonu , bo przypominał sąsiada którego nie lubił , bo....
Lepiej strzelać jak masz czym.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów