📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Chciałbym mieć tak samo wyjebane w takiej sytuacji. Ale pewnie bym darł ryja jak pizda
fajnie tam udzielają pierwszej pomocy... ciekawe czy lufę też mu polali.
@Up
Podejrzewam, że jest bardziej wkurwiony niż go boli, miałem podobnie jak myślałem, że oko straciłem
Podejrzewam, że jest bardziej wkurwiony niż go boli, miałem podobnie jak myślałem, że oko straciłem
Zaloze sie, ze po ogladnieciu setek filmow z holiludu, zawsze tak chcial zrobic
Gopnika odstrzelił. To jest najgorszy sort nawet wśród kacapów. Dostanie medal imienia Lenina.
Pierwszy raz "człowieka" odjebał. Pierwszy raz jest zawsze trudny, kolejne będą łatwiejsze. Powinni szkolenie zrobić każdemu nowemu. Jakiegoś lumpa podstawić i kazać strzelać. NKWD tak robiło...
I słusznie że jara fajke.
Nikotyna zwęża naczynia krwionośne co spowoduje zmniejszenie krwawienia
Nikotyna zwęża naczynia krwionośne co spowoduje zmniejszenie krwawienia
Tyle co rozumiem rosyjski, to chciał go wsadzić do auta, dostał w nogę - ale nożem jak zrozumiałem, wystrzelił (nie mówi gdzie, wiec chyba w powietrze), dostał nożem w rękę, strzelił tamtemu w nogę a potem w brzuch. Ale ciężko zrozumieć bo trochę bełkocze, ale нож powiedział dość wyraźnie.
Gościu potrzebuje wszystkich sił, jakie może w sobie teraz zebrać, a zapycha płuca płuca papierosowym dymem i spłyca oddec, do tego zwęża właśnie naczynia krwionośne i zwiększa ciśnienie krwi, doprawdy genialny pomysł gdy krwawi. Ale cóż, raka trzeba nakarmić. Upadlający nałóg. Dobrze, że z tym skończyłem.
...Ambulansu nie słychać, pewnie 200 wiorst najbliższy. Może przeżyje jakoś wybitnie nie krwawi. Gopnik natomiast książkowy, jest dresik są kadilaki.
Za dużo szklanej pułapki sie naoglądał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów