📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
fail ale mu musieli potem napierdolić ma ktoś dalszą część filmu jest tam tylu ludzie że kurwa nie wierze że to jeden film z tego strajku czy chuj wie czego ;]
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
też chciałbym zobaczyć jak go katują mam nadzieje, że zabili psa na miejscu jak należy
Biegną na miejsce wypadku w nadziei na jakieś fanty do zajebania
Talk Shit Get Hit
no patologia.... paatooolooogiaaa najpierw rzucaja wszystkim co maja w samochod rowniez w szybe przednia a potem lament ze koles za kolkiem prawdopodobnie ratujac twarz przed odlamkami szkla czy penis wie czym skreca a ze stali tam ludzie ... po chuj manifestowali ...
ksio napisał/a:
też chciałbym zobaczyć jak go katują mam nadzieje, że zabili psa na miejscu jak należy
A jak Ci portfel murzyni zajebią na centralnym to co robisz najpierw? 997?
Posłuchaj mnie uważnie gimbusie zasrany bo nie będę powtarzał. Pies to ciężko pracujący człowiek, który pilnuje żeby nikt Ci matki albo siostry nie zgwałcił, albo jak już to zrobią to znajduje to ścierwo. Państwo Polskie płaci im huyowy pieniądz za to co odwalają, za to jaki huyowy szacunek społeczeństwa mają.
Dosyć mam takich JP na pokaz. Policjanci nie są źli, identyczni ludzie jak ja. Ty masz jedna połówkę musku mniej.
I pamiętaj: Błędy się wszystkim zdarzają. Policja nie stanowi prawa tylko je egzekwuje.
A teraz poskarż się mamusi.
A 2 0:47 słychać strzały. Seriously
@ lotnik_1
Murzyn nie zajebie mi portfela bo nie jestem taką cipką jak ty co oddaje wszystko a później dzwoni po organy ścigania. Pies to nie ciężko pracujący człowiek tylko opierdalające się ścierwo żerujące na pieniądzach podatnika, a skoro mówisz, że to taki sam człowiek jak ty to wychodzi na to, że również jesteś takim ścierwem... Może pracujesz w urzędzie, może jako strażnik wiejski bo do policji byłeś zbyt ułomny chociaż wiadomo że tam wystarczy IQ kurzego jajka... Chociaż patrząc po poziomie twojej ortografii to stwierdzam, że zanim znajdziesz sobie prace godną takiego ułoma to jeszcze przed tobą dwie klasy gimnazjum i trzy zawodówki. Z resztą jebie mnie to... A jeśli jakimś cudem dostaniesz się kiedyś do psiarni to mam nadzieję, że jacyś gangsterzy zajebią ciebie i twoją rodzinę żeby się syf nie rozmnażał.
Murzyn nie zajebie mi portfela bo nie jestem taką cipką jak ty co oddaje wszystko a później dzwoni po organy ścigania. Pies to nie ciężko pracujący człowiek tylko opierdalające się ścierwo żerujące na pieniądzach podatnika, a skoro mówisz, że to taki sam człowiek jak ty to wychodzi na to, że również jesteś takim ścierwem... Może pracujesz w urzędzie, może jako strażnik wiejski bo do policji byłeś zbyt ułomny chociaż wiadomo że tam wystarczy IQ kurzego jajka... Chociaż patrząc po poziomie twojej ortografii to stwierdzam, że zanim znajdziesz sobie prace godną takiego ułoma to jeszcze przed tobą dwie klasy gimnazjum i trzy zawodówki. Z resztą jebie mnie to... A jeśli jakimś cudem dostaniesz się kiedyś do psiarni to mam nadzieję, że jacyś gangsterzy zajebią ciebie i twoją rodzinę żeby się syf nie rozmnażał.
Się kurwa nie dziwie że wjechał w ludzi po takim ostrzale z kamieni lub czegoś tam prawie każdy w takiej sytuacji skręcił bym tam gdzie nie powinien Policjant wjechał w protestujących hmmm mi to nie wyglądało na samochód policyjny no chyba że nie oznakowany biedny kierowca mam nadzieje że nic mu nie zrobili
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów