bo przekroczył i to znacznie. Tacy ludzie powinni być wypieprzani z policji bez emerytury za przepracowane lata. Na szczęście nie zrobił krzywdy człowiekowi
Dupa, a nie przekroczył. Jak Ci policjant wydaje polecenie, to masz je wykonać, a nie dyskutować. Polecenie było proste i klarowne. Murzyn był dorosły, słyszał wyraźnie. Ignorował polecenia. W takiej sytuacji już powinien zarobić kulkę w łydkę za niesubordynację! To nie jest jakiś ochroniarz w Wallmartu czy robotnik budowlany, tylko policjant na służbie w mundurze i z wycelowaną w jego papę bronią! Zachowanie murzyna nazywa się kretyństwem i na szczęście jest jeszcze na świecie taki kraj, gdzie prawo pozwala za kretyństwo (pośrednio) kogoś odjebać. Chwałą Hamburgerom za to! Do kretynów strzelać należy już od dawna, bo to oni robią największe problemy na tym świecie, a tutaj nawet nie musiałem dodawać, że owy kretyn jest smolisty...
Quae nocent, docentjak Polak zaj***ł niemcowi auto to mnie do niemiec powinni na wszelki wypadek nie wpuścić, bo też coś ukradnę? Na tej zasadzie powinni wszystkich murzynów w USA brutalnie aresztować a potem niech sąd decyduje wypuścić czy nie...
najpierw zapoznaj się z materiałami policji z USA... zobacz statystyki i dopiero sie udzielaj tutaj. tam ludzie maja bron i czarni w wiekszości ją maja. rece maja byc widoczne zebys nie sięgał po bron a wykonywanie poleceń to nie kamieniołomy. Policja u nich działa tak od lat a oni dalej sie nie nauczyli ??? Masz dzieci w domu jako pies na służbie to nie ryzykujesz,ze tym razem DINDU moze nie miec broni ... co za lewackie ścierwa ktore wszystko chcą tłumaczyc a najdalej byli u ciotki na mazowszu...
Dupa, a nie przekroczył. Jak Ci policjant wydaje polecenie, to masz je wykonać, a nie dyskutować. Polecenie było proste i klarowne. Murzyn był dorosły, słyszał wyraźnie. Ignorował polecenia. W takiej sytuacji już powinien zarobić kulkę w łydkę za niesubordynację! To nie jest jakiś ochroniarz w Wallmartu czy robotnik budowlany, tylko policjant na służbie w mundurze i z wycelowaną w jego papę bronią! Zachowanie murzyna nazywa się kretyństwem i na szczęście jest jeszcze na świecie taki kraj, gdzie prawo pozwala za kretyństwo (pośrednio) kogoś odj***ć. Chwałą Hamburgerom za to! Do kretynów strzelać należy już od dawna, bo to oni robią największe problemy na tym świecie, a tutaj nawet nie musiałem dodawać, że owy kretyn jest smolisty...
brawo brawo brawo. Kiedy to spierdolone pokolenie miłości to zrozumie ehh... Od dziesięcioleci tak działa u nich policja, wielu monkeyów straciło życie próbując sięgać po bron więc niech się reszta stada uczy na błędach...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów