Przecież mógł słuchać poleceń, a z resztą mało to razy na sadolu było jak zaczęli się wyrywać, próbować przejąć broń itp.
@nowynick
Przecież mógł słuchać poleceń, a z resztą mało to razy na sadolu było jak zaczęli się wyrywać, próbować przejąć broń itp.
jak Polak zajebał niemcowi auto to mnie do niemiec powinni na wszelki wypadek nie wpuścić, bo też coś ukradnę? Na tej zasadzie powinni wszystkich murzynów w USA brutalnie aresztować a potem niech sąd decyduje wypuścić czy nie...
bo przekroczył i to znacznie. Tacy ludzie powinni być wypieprzani z policji bez emerytury za przepracowane lata. Na szczęście nie zrobił krzywdy człowiekowi
Pierdolisz. Smoluchy nagminnie nie wykonują poleceń policjantów, nawet tych celujących do nich z broni palnej. Do tego w takiej kurtce łatwo ukryć nóż czy pistolet. Policjant kilkukrotnie wydał mu polecenie, a czarnuch i tak stawiał na swoim. Krzywdy mu nie zrobił wielkiej, a przynajmniej go zdominował i obezwładnił.
jak Polak zajebał niemcowi auto to mnie do niemiec powinni na wszelki wypadek nie wpuścić, bo też coś ukradnę? Na tej zasadzie powinni wszystkich murzynów w USA brutalnie aresztować a potem niech sąd decyduje wypuścić czy nie...
Co ty pierdolisz? Co to za porównanie? Zatrzymany ma wykonywać polecenia, czego kurwa znowu nie rozumiesz? Pismo miał mu ten policjant wysłać by ten łaskawie zrobił glebę i dał się skuć? Kurwa skąd tacy ludzie jak Ty...
Ps. Co do murzynów ogółem... jak nasrasz do wanny czystej wody i wymieszasz to dalej będzie brudna.
Zajebał małpie kopa i wielkie halo.. nie dziwię się że te zwierzęta robią co chcą skoro mają na to przyzwolenie.bialy od zawsze był panem który przywiózł cywilizację powinni do końca świata nam dziękować za to
Dzień białego Pana dobre
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów