📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie wiedziałem, że przedszkolaki oglądają internet, bo to ten sam poziom humoru
Wyspy? Policja nie ma broni? Nie ma szacunku?
Dla ludzi którzy nie ogarniają:
W Wielkiej Brytanii jest obraźliwe określenie policjantów "pigs", co znaczy tyle co świnie.
W Wielkiej Brytanii jest obraźliwe określenie policjantów "pigs", co znaczy tyle co świnie.
DRUGA_WOJNA napisał/a:
Dla ludzi którzy nie ogarniają:
Dla ludzi, którzy nie byli fizolami w UK.
brytyjczycy to nie naród, brytyjczycy to zbieranina
To jest jakiś debil.
w potrzebie krwi własnej ani życia nie szczędzić.
Tak mi dopomóż Bóg."
to kurwa mać chodzi o to, że w Stanach na policje nie mówią 'dogs' jak u nas tylko 'pigs'
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów