18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 10 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 9 minut temu
Nie obeszło się bez pomocy

Osoby cierpiące na niecierpliwość proszone są o przewinięcie do 0'25

Osobiście według mej skromnej osoby KAŻDY policjant przed służbą powinien obowiązkowo uczęszczać na siłownię + sztuki walki. Większość osób nie ma szacunku do policji bo zwykle są to otyłe osoby.... Tak, disujecie policje ale jak coś się dzieje to sięgacie po telefon do zasranej kieszeni i dzwonicie pod 911.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
padi666 2014-09-18, 0:11
Mnie kiedyś psy trzymały w Rosji, w przechujowym Niżnym Novgoradzie, 2h, bo kurwa na lotnisku nie chiałem po raz trzeci płacić łapówy, (przygotowany byłem z ich przepisami, więc przyjechałem wcześniej, żeby chujkom choć raz nie ustąpić) ale zadzwonił nasz konsul (bo się z nim dogadałem, że mogę mieć problemy i zadzwonię) i kurwa nasrali w gacie.
W Polsce miałem gorzej..... kurwa

Nie było konsula....
Zgłoś
Irenvelle 2014-09-18, 4:14
A moja nieskromna osoba uwaza, że policjanci nie musza byc specjalnie wysportowani, za to powinni dobrze umiec strzelac by bez specjalnych ceregieli kolesi ktorzy ich atakuja dziurawic, najlepiej w leb.
Zgłoś
olotom 2014-09-18, 23:07
piwo leci dla kolesia bohater miał racje
Zgłoś
gonzu96 2014-09-18, 23:24 2
maksymilian45 napisał/a:

Tak, disujecie policje ale jak coś się dzieje to sięgacie po telefon do zasranej kieszeni i dzwonicie pod 911.

Pod 911, betonie?
Zgłoś
ferdziu7 2014-09-18, 23:59
Dwie policjantki zaatakowały bezbronnego półnagiego mężczyznę! Gdzie był TVN jak doszło do takiej dyskryminacji mężczyzn?
Zgłoś
max1522 2014-09-19, 0:07
ciepną ną nimi jak szmate o podłogę ale w końcu równouprawnienie. Ciekawe kiedy baby zrozumią że poprostu do niektórych czynności się nie nadają.
Zgłoś
P................i 2014-09-19, 0:29
ale się pośmiałem z autora i jego wypocinami pod filmem,
nie mam szacunku do policji, bo przyjmują tam buców którzy byliby dresami, albo pijakami gdyby nie policja a nie dlatego że to ludzie otyli, rząd musi posiadać zaplecze imbecyli, które wykona ROZKAZ bez zająknięcia i nie myśli za siebie, tych co rzeczywiście pomagają jest pewnie 10%

uff, ból dupy przeszedł, ale wkurwiają mnie ludzie piszący że jak przyjdzie co do czego to 997,
tak kurwa! całe życie dzwonie po policje na ten numer jak z kolegami pije piwo na ławce?? najwidoczniej tak, bo tylko w takich momentach w moim życiu się pojawiają

a o nadużyciach policyjnych o których napisał bongman to już nie mówię kurwa, bo w ogóle chuj strzela uczciwego człowieka
Zgłoś
m3l0n 2014-09-19, 0:40 1

Pół biedy jak jest chociaż dwóch chłopów. Jaja się zaczynają kiedy baby pchają się do prewencji. Kumpel co robi w prewencji mówi że jak ma iść z babą na patrol to jest chory. Musi uważać na siebie i jeszcze na nią. Co to jest kurwa za partner który ma 55kg żywej wagi i dostanie srogi wpierdol od byle 15 latka. Nie wciskajcie mi tutaj kitu że taka policjantka nawet super wyszkolona w MMA da sobie rade z ponad 100kg dresem bo to nie wykonalne. Jedyna szansa to broń ale zanim ją wyciągnie z kabury to dostanie liścia i się złoży. Jebane lewactwo wymyśliło jakieś równo uprawnienie czy inne parytety i skutki są jakie są.

Co do poboru w policji to też jajca są nieźle. Jak masz wuja czy nawet sąsiada komendanta to choćbyś był totalnym matołem to i tak się dostaniesz. Nepotyzm taki sam jak w wojsku, straży etc. Dlatego poziom jest jaki jest. Do policji trafia przynajmniej część ludzi którzy nie powinni tam nigdy się dostać. CI robią chujową reklamę tym którzy są akurat porządni. Pamiętajcie że prawda zawsze leży pośrodku.
Zgłoś
MaczoJuh 2014-09-19, 1:08
Miesniak co goscia powalil, tera pewnie liczy na jakies ruchanko policjantek
Zgłoś
arturkmak 2014-09-19, 1:51
911? WTF?
Zgłoś
Dżezus_Chryptus 2014-09-19, 2:46
Nie szanuje się policji, bo jej wizerunek psują pizdy, którzy wolą napierdolić pał jakiemuś gimazjaliście co miał przy sobie torebkę trawy niż okiełzanć grupę rozrabiających dresów. Autentyczne info. Obity nastolatek przez dwóch policjantów i dwóch policjantów obitych przez dresa. Jednego.
Zgłoś
greesha 2014-09-19, 7:55
Mowcie sobie co checie ale Policja w UK to naprawde w porzadku ludzie .
Zgłoś
lapps 2014-09-19, 8:04
maksymilian45 napisał/a:

Nie obeszło się bez pomocy

Osoby cierpiące na niecierpliwość proszone są o przewinięcie do 0'25

Osobiście według mej skromnej osoby KAŻDY policjant przed służbą powinien obowiązkowo uczęszczać na siłownię + sztuki walki. Większość osób nie ma szacunku do policji bo zwykle są to otyłe osoby.... Tak, disujecie policje ale jak coś się dzieje to sięgacie po telefon do zasranej kieszeni i dzwonicie pod 911.

Wiekszosc osob nie ma szacunku do policji bo naprawde duza jej czesc zazwyczaj lubi sie wyzywac na bezbronnych, a jak ktos kogos napierdala to zamiast pomoc stoja i czekaja, az tamci sie zmecza. to nie sa sluzby prewencyjne. chyba, ze na czerwonym swietlne przejdziesz jak nic nie jedzie to nie ma litosci. beda chronic twojego zycia, az zaden grosz przy tobie nie zostanie. albo co gorsza popelnisz "usilowanie wypicia piwa w miejscu publicznym"(tak za to jest mandat)
Zgłoś
The_Generat 2014-09-19, 9:41
Prawo jest do dupy, taka sytuacja nie miałaby miejsca gdyby funkcjonariusz lub funkcjonariuszka mogli stzelać po niezastosowaniu sie do komend i poleceń. Tak jest w Brazylii i czesto widzicie tu filmy jak policjant rozwala kogoś bez najmniejszego pierdolenia.

U nas boją się strzelać , żeby się nei użerać potem z sądami, które w ramach poprawności prędzej oskarżą policjantów niż takich romków co to napadli na samochód.

Moim zdaniem,każdy funkconariusz powienien mieć dwa pierwsze pociski obalające i w momencie kiedy podaje komende do zatrzymania, zaprzestania jakiejś czynności a ktoś się nie stosuje to bach i koniec. Szybko by to nauczyło cwaniaczków pokory.

Ale żeby nie było, nie jestem za kobietami w prewencji bo na ten moment, zmniejsza to operacyjność i sprawność patrolu i wystawia policje tylko na śmieszność (akcja z kolesiem do którego 17 razy strzelali z 3 metrów)
Zgłoś
plonk 2014-09-19, 11:27 1
The_Generat napisał/a:

Prawo jest do dupy, taka sytuacja nie miałaby miejsca gdyby funkcjonariusz lub funkcjonariuszka mogli stzelać po niezastosowaniu sie do komend i poleceń. Tak jest w Brazylii i czesto widzicie tu filmy jak policjant rozwala kogoś bez najmniejszego pierdolenia.

U nas boją się strzelać , żeby się nei użerać potem z sądami, które w ramach poprawności prędzej oskarżą policjantów niż takich romków co to napadli na samochód.

No pewnie, najlepiej niech napierdalają z automatów.
A jak będziesz miał słuchawki na uszach, a jeden z baranów (jakich przecież pełno w naszej policji) będzie chciał Cię zatrzymać, bo być może masz skitrane pół grama trawy, albo "wyglądasz mu podejrzanie", to niech strzela - chuj tam, przecież ma prawo...

Policja ma służyć ludziom. Ma im pomagać a nie szukać okazji do nabicia statystyk.

The_Generat napisał/a:

Moim zdaniem,każdy funkconariusz powienien mieć dwa pierwsze pociski obalające i w momencie kiedy podaje komende do zatrzymania, zaprzestania jakiejś czynności a ktoś się nie stosuje to bach i koniec. Szybko by to nauczyło cwaniaczków pokory.

Tacy już byli. Nazywali się Zmotoryzowanymi Odwodami Milicji Obywatelskiej, i kto Orła w koronie nosił w sercu napierdalał w nich kamieniami aż miło.

The_Generat napisał/a:

Ale żeby nie było, nie jestem za kobietami w prewencji bo na ten moment, zmniejsza to operacyjność i sprawność patrolu i wystawia policje tylko na śmieszność (akcja z kolesiem do którego 17 razy strzelali z 3 metrów)

Powodem, dla którego nie potrafili go trafić nie jest obecność kobiety w patrolu. Strzelania z broni krótkiej można nauczyć i kobietę. Nie potrafili go trafić, bo kurwa nie potrafią strzelać.
Kobiety w policji powinny być, ale w drogówce.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem