SalvaCzoko napisał/a:
Nie wiem skąd taki wniosek skoro nie miałeś okazji poznać osobiście panów z gestapo
Istnieje taka nauka jak historia. Daje ona wiedzę o przeszłości. Słyszałeś?
SalvaCzoko napisał/a:
Co do reszty, nie wiem co w życiu zrobiłeś, nie wiem jakim kurwa skurwielem jesteś, że dostałeś w ryj tym wszystkim co wypisujesz.
Istnieje coś takiego jak środki masowego przekazu. Dają one wiedzę o tym, co dzieje się w miejscach, w których akurat cię nie ma i nie możesz tego zobaczyć na własne oczy. Słyszałeś?
1. Psy zgwałciły dziewczynę w radiowozie. Sprawa ciągnęła się 10 lat, mimo że były jednoznaczne dowody. Dostali wyroki w zawieszeniu.
wprost.pl/ar/396489/18-latka-zgwalcona-w-radiowozie-Dostanie-150-tys-zl/
2. Kundle pobiły niepełnosprawnego na wózku. Jaką kurwą odczłowieczoną trzeba być?
twojezaglebie.pl/bulwersujaca-sprawa-policjanci-pobili-niepelnosprawne...
3. Kolejny kundel zgwałcił na komisariacie 17-letnią dziewczynę. Policyjnego bandytę kryje jego koleś z prokuratury, która mimo wyraźnych dowodów, sprawę umorzyła.
superwizjer.tvn.pl/odcinki-online/czy-policjant-wykorzystal-zatrzymana...
Jak ci źródła nie pasują i uważasz je za mało wiarygodne, możesz te same informacje znaleźć w innych źródłach. Możesz też poszukać podobnych informacji, znajdziesz ich w chuj. Polska państwem prawa...
Cytat:
Służą i chronią? Kogo, kozojebców? Do czego to kurwa doszło by w biały dzień jebany kozojebca odciął żołnierzowi UK głowę w Londynie, patrole kozojebskie, kozojebskie narzucanie praw, to nie jest Anglia, to jest wylęgarnia emigrantów.
To, jak zauważyłeś, było w Kalifacie Londyńskim. Duże miasta zawsze przyciągają największe ścierwo. Tu gdzie ja mieszkam jest spokój, policji dużo, pilnują porządku i do nikogo się nie przypierdalają. Nie gwałcą, nie biją, nie pomawiają, nie dręczą mandatami za byle gówno. No jak jeszcze mam ci to wytłumaczyć? Nie życzę ci tego, ale może kiedyś sam staniesz się ofiarą polskich policyjnych bandytów, jak znajdziesz się w niewłaściwym miejscu o niewłaściwym czasie. Wtedy otworzysz oczy i przyznasz mi rację.