📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Bedejot napisał/a:
Sam bym pierwszy rzucił kamień !
I jeszcze w tych odważników, którzy spierdalali tylnymi drzwiami!
aż mi się miło na sercu zrobiło. Szkoda że tak krótko go napierdalali (a przynajmniej tylko tyle pokazali). Zwróćcie uwagę jak szybko zmienia się jego mowa ciała po zrealizowaniu nadciągającej fali konsekwencji których się nie spodziewał, już skurwiel nie taki pewny siebie luzak.
Cytat:
Trafił się jebnięty to mu na szybko wytłumaczyli, chwała za to. Policja to by go zabrała do hotelu "Podatnik" by przypadkiem źle się mu nie mieszkało na koszt tych których napadł.
To Los Angeles. Policja by go pewnie odstrzeliła.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów