Wściekły tłum protestujący przeciwko śmierci nieletniej dziewczynki podpalił komisariat policji w Kaliaganj
Kojarzysz księdza Miedlara? Kościół w takiej formie mu nie odpowiadał to przestał być księdzem. Kojarzysz sierżant bagieta? To teraz jest cywilem. Sam ogarnij dlaczego....
Więc przestań pierdolić, że coś odgórnie jest narzucane. Gdyby kurewska krew w nich nie płynęła to by poszli honorowo gdzieś indziej do pracy.
Ale muszę Ci przyznać racje w tym, że są tam sympatyczni, empatyczni i czasem bardzo pomocni ludzie, ALE!!! na pewno nie są większością do kurwy nędzy!
Chciałbym zobaczyć jak nasi , przesympatyczni i pomocni policjanci odbierają wpierdol od suwerena za swoje usługi.
Chciałbym zobaczyć jak nasi , przesympatyczni i pomocni policjanci odbierają wpierdol od suwerena za swoje usługi.
w większości są sympatyczi i pomocni. Problem w tym, że mają rozkazy i prawo takie jakie uchwaliła większość obywateli głosując. Się nie podoba to głosujcie kurwa na kogoś innego....
A Ty jesteś pierdolnięty czy nie umiesz myśleć logicznie? A może masz problem z przyswojeniem tekstu czytanego?
Ja mógłbym i papieża Benedykta XVI nawet dać dla przykładu. Bo to były przykłady zachowań, o których mowa. A to czy ten czy tamten komuś nie pasuje to już nie moja sprawa. A na koniec napiszę Ci jeszcze jedno. To jest Twoje zdanie czy tam opinia na temat Miedlara, ale mi ta Twoja opinia koło chuja lata.
ale co mnie to interesuje? napisałem tylko ze ten debil miedlar w ogole nie jest dla nikogo przykładem
Przesympatyczny widok. W myśl starożytnej maksymy: Kto pałą wojuje...