Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Obecnie mało jest policjantów-służbistów. Zawsze można się dogadać. Wiadomo mają normę do wypłaty i choćby chuj na chuju stanął to trzeba ją zrobić. Pomyślcie co on w domu powie? Nie dostałem premii i nie kupimy dziecku zabawek bo pan Kowalski miał spalone żarówki a ja mu odpuściłem.
Panowie nasze mandaty to jego wypłata (nie w stosunku 1:1 ale dzielą to na jakieś punkty).
Pomyślcie czy widzieliście kontrole prędkości 20 dnia miesiąca lub po dwudziestym
"dobra starczy" tylni radar nas chwycił ?
Co to jest " tylni " radar? jest "tylny" albo " z tyłu ".
Ale co ja tam wiem...
Te "Jedzie przed nami Alfa stosześdziesiąt na godzinę" rozwaliło mnie
Dziwie się, że te wasze gówno nie rozsypało się przy takiej prędkości
Na nic się wtedy zdają prośby i pierdolenie. Mandat 100%. Ostatnio mi wjebał taki 100 zł za przejście nie po pasach. Wciskałem mu kit, ale ni chuja. Przyjmujesz czy do sądu. Panie może pouczenie jakieś, pierwszy raz mi się to zdarzyło (codziennie zapierdalam tamtędy do pracy, nigdy po pasach, bo nie chce mi się nadrabiać około 80m ), ale na nic zdały się moje błagania i prośby, wjebał mi 100 zł 7 dni na zapłatę, a we mnie się zagotowało, tak bardzo że po pracy do apteki po maść na ból dupy musiałem zapierdalać, a jemu pragnąłem tak bardzo wygarnąć, niestety powstrzymałem się bo i tak chuja bym z tego miał, jedynie mógłby mi wpierdolić kolejne 100 zł za obrazę funkcjonariusza na służbie.
JP na 100%.
Najgorszy jest służbista przyuczający strażnika miejskiego
Na nic się wtedy zdają prośby i pierdolenie. Mandat 100%. Ostatnio mi wjebał taki 100 zł za przejście nie po pasach. Wciskałem mu kit, ale ni chuja. Przyjmujesz czy do sądu. Panie może pouczenie jakieś, pierwszy raz mi się to zdarzyło (codziennie zapierdalam tamtędy do pracy, nigdy po pasach, bo nie chce mi się nadrabiać około 80m ), ale na nic zdały się moje błagania i prośby, wjebał mi 100 zł 7 dni na zapłatę, a we mnie się zagotowało, tak bardzo że po pracy do apteki po maść na ból dupy musiałem zapierdalać, a jemu pragnąłem tak bardzo wygarnąć, niestety powstrzymałem się bo i tak chuja bym z tego miał, jedynie mógłby mi wpierdolić kolejne 100 zł za obrazę funkcjonariusza na służbie.
JP na 100%.
Zapierdalasz codziennie, a tylko 100zł mandatu. Ciesz się i dołóż te 80m, chyba że w przyszłości chcesz kolejną stówkę wybulić. Albo przejdź w drugą stronę 20m, o ile tam nie ma w pobliżu pasów i możesz na legalu przejść, ze względu na przepis mówiący, że jeśli w pobliżu 100m nie ma przejścia dla pieszych, to możesz cisnąć przez ulicę.
Vectrę rozjebali to teraz alfą jeżdżą
Wszyscy wiemy, że Vectra jest na tyle chujowa że sama się rozjebała
Cwaniaki z Kolna w audi.Taki powinien być tytuł.
Kolejny przykład, że kamerka może świadczyć przeciw właścicielowi, ale się nie dziwię to jest kolniactwo!
A Policja, jak policja , zapierdala może akurat mają interwencję, gdzie chłop pierze najebany swoją babę.
Ludzie najpierw sami bądźcie kryształowi, a później pierzcie czyjeś brudy.
Ps
Oddajcie Krym, weźcie Kolno!
Paszoł won Putinowi tyłek lizać.
Akurat tych dwóch co zazwyczaj tą alfą jeżdżą to najgorsze co może w policji siedzieć. Po prostu kwintesencja 'władzy'.
Palców u jednej ręki mi wystarczy by zliczyć wszystkich uczciwych gliniarzy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów