Tak nasi dzielni funkcjonariusze jeżdżą, a przecież mają świecić przykładem dla obywateli. Uprzedzając pytania to nie ja nie nagrywałem, filmik znaleziony na jednym z portali.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
z tego co się orientuję to alfa ma radar również z tyłu, sporo ryzykowali cisnąc tyle za nimi:)
To oczywiste, że są równi i równiejsi...
To oczywiste, że są równi i równiejsi...
oj jej jej
To są zapewne ci policjanci o których modlisz się jak masz jakiś problem i potrzeba ci policji. To są ci którzy nie są służbistami tylko zachowują się jak normalni ludzie. Ma auto to zapierdala jak każdy.
Chcesz, zgłoś to. Ale nie narzekaj jak będziesz miał problemy z policją bo służbiści przyjebią ci się do braku lewego stopa czy przedniej żarówki. Nie płacz jak będziesz miał wypadek a przyjadą służbiści, nie poradzą, nie dodadzą otuchy dobrym słowem tylko wpierdolą mandat i pojadą.
Dojeb im ale później nie płacz ze policja to służbiści.
Chcesz, zgłoś to. Ale nie narzekaj jak będziesz miał problemy z policją bo służbiści przyjebią ci się do braku lewego stopa czy przedniej żarówki. Nie płacz jak będziesz miał wypadek a przyjadą służbiści, nie poradzą, nie dodadzą otuchy dobrym słowem tylko wpierdolą mandat i pojadą.
Dojeb im ale później nie płacz ze policja to służbiści.
Idź na ten twój smieszny portal kwejk. Jak skończysz 18 lat to przestaniesz mówić jp jp100% kiedy będziesz potrzebować coś od policji. A gdy wyhodujesz sobie coś we łbie to przestaniesz używać słowa ból dupy.
Nie mam bólu dupy ale nie raz potrzebowałem coś od policji i spotkałem się z wieloma i uwierz, że są rzeczy które wymagają 5 minut ale służbista zatroszczy się o minimum 3 dni latania po urzędach. Dorośniesz to zrozumiesz.
Nie mam bólu dupy ale nie raz potrzebowałem coś od policji i spotkałem się z wieloma i uwierz, że są rzeczy które wymagają 5 minut ale służbista zatroszczy się o minimum 3 dni latania po urzędach. Dorośniesz to zrozumiesz.
Odpierdolcie się od policji bo robią to o trzeba. Jeden z drugim cwaniakiem myślą, że uchwycili sensacje i będą fajni, a jak im sprzeda ktoś liścia to od razu policją straszą.
Nie rozumiem skąd to poruszenie. 140 km/h w zabudowanym to lekkie przegięcie, to że są policjantami nie zwalnia ich z przestrzegania przepisów. Alfa nie była w tym momencie pojazdem uprzywilejowanym. Nie rozumiem tylko ludzi którzy ich bronią i którzy będą wyzywać wszystkich od dresiarzy JP, bo śmieli wytknąć coś kochanej policji. Nagrywający tez głupi, że cisną tak za nimi, ale na ich miejscu zrobiłbym szum wokół tego nagrania, skoro już mają nagranie.
Gdyby ktoś z twojej rodziny został srogo pierdolnięty przez tak jadące kurwy, to byś zmienił zdanie. Nie jadą na bombach, to mają w miarę przestrzegać przepisów (nie mówię o 50 km/h w zabudowanym, bo to przegięcie, ale 140 na 50? plz).
PS z tego co mi się wydaje, to Alfy nie mają radarów z tyłu
lufnik1946 napisał/a:
Odpierdolcie się od policji bo robią to o trzeba. Jeden z drugim cwaniakiem myślą, że uchwycili sensacje i będą fajni, a jak im sprzeda ktoś liścia to od razu policją straszą.
Gdyby ktoś z twojej rodziny został srogo pierdolnięty przez tak jadące kurwy, to byś zmienił zdanie. Nie jadą na bombach, to mają w miarę przestrzegać przepisów (nie mówię o 50 km/h w zabudowanym, bo to przegięcie, ale 140 na 50? plz).
PS z tego co mi się wydaje, to Alfy nie mają radarów z tyłu
wiesiors4, mają, mają. i te nowe Insignie (tajniackie jak i oznakowane) też atakują z obu stron
Rzeczywiście, sprawdziłem i mają, ALE walą tylko na odjazd
zapewne sie tak skonczylo, ze policja im mierzyla predkosc (bo z tylu tez potrafia te alfy) i jak zaczeli chamowac, co widac pod konca filmiku i ich capneli. amen
Tylko że policjanci się zawsze wybronią (a to na akcje jechali ( tak mogą jechać bez koguta - tzw. akcje z zaskoczenia)) a debile chcący udowodnić coś policji nigdy. Gratuluje debilizmu 500 zł + 10 pkt to minimum co ich czeka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów