Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
W jego ciele znaleziono ślady amfetaminy, metaamfetaminy, alkoholu, kokainy i THC...
No i ołowiu.
Czyli zmarł na ołowicę.
Nie jestem fanem czarnych ludków. Ale dla mnie to ewidentne morderstwo. Mieli pełen wachlaż środków przymusu bezpośredniego, zamiast tego odjebali kolesia. Jak kolesia glebują we dwóch to żaden nie powinien wyciągac klamki,bo chwila nieuwagi i mamy to co na filmie. To są sekundy a wszyscy jesteśmy tylko ludzmi i od tragedii jest tylko o włos. Chociaż mi zawsze powtarzano "jak już wyciągasz broń i jesteś zmuszony strzelac, to strzelaj tak żeby zajebac. martwy mniej ci zaszkodzi aniżeli żywy, bo przed sądem tylko ty przedstawisz tylko swoją wersje".
gdzie ci to powtarzano, bo w pl o posiadaniu broni nie ma mowy, a gdzie tam rozmowa o sytuacji samoobrony. nie zgodze sie ze powinni sobie poradzic z nim bez klamek. probowales kiedys komus kajdanki zalozyc? to nie jest wcale takie latwe nawet jak sie jest duzo silniejszy od drugiej osoby. a tu mamy do czynienia z walka na smierc i zycie plus policja dostala info ze podejrzany mial bron. wystarczylo nie stawiac oporu.
gdzie ci to powtarzano, bo w pl o posiadaniu broni nie ma mowy, a gdzie tam rozmowa o sytuacji samoobrony. nie zgodze sie ze powinni sobie poradzic z nim bez klamek. probowales kiedys komus kajdanki zalozyc? to nie jest wcale takie latwe nawet jak sie jest duzo silniejszy od drugiej osoby. a tu mamy do czynienia z walka na smierc i zycie plus policja dostala info ze podejrzany mial bron. wystarczylo nie stawiac oporu.
Kolego. W Polsce możesz wystąpic o pozwolenie na broń i jakieś trudne to nie jest wbrew pozorom. Poza tym ja mam 190cm wzrostu i wiem jak trudno kogoś mniejszego obezwładnic, chocby panienke 150cm 50kg wagi. Ale od tego są szkolenia i partner, aby nie dochodziło do sytuacji jak na filmiku.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów