📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
co za przygłupy
łubudubu, patrzcie, katolickie państwo a się tam zabijają, religia to gówno, katole debile hahahahaha
Tam katolicyzm jest tylko na papierze... Stare modly zostaly jak np w meksyku nadal modla sie do śmierci . W unii katolicyzm stosuje lewica, ale tylko do kozojebcow i bambusow... Ostatnio jakis lucznik im wykladal religioznawstwo
Widać zasłużył. Czasami w naszym kraju też prościej byłoby odstrzelić jakiś morderców dzieci czy kobiet niż wsadzać na dożywocie i utrzymywać z podatków.
To był moment w którym Marco zrozumiał, że tatuaż z klaunem to był bardzo, ale to bardzo chujowy pomysł.
Ja bym to video skasował i udawał, że kamery nie działają, a nie kurwa wrzucał w sieć
Co do rzeczy ma katolicyzm to ja nie wiem. A że to policjanci - to wiadomo, bo widać odznaki na mundurach...
szkoda że któryś se wora nie odstrzelił tym rykoszetem co poszedł od metalowego płotu
robur69 napisał/a:
To kartel, a nie policja.
dokładnie, tym bardziej że koleś z tyłu w czarnym dresie to nagrywa telefonem
nebelwerfer napisał/a:
dokładnie, tym bardziej że koleś z tyłu w czarnym dresie to nagrywa telefonem
ale dzięki temu jeden zjeb mógł się wysrać na katoli a croyna wylizać mu do czysta odbyt
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów