📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Koncertowo.Rozjebana chałupa a sprawca spierdolił im z przed nosa!
a gdzie w tej sytuacji : taser! taser! taser! ??
w czlowieka mozna napierdalac paralizatorem po jajach a w sarenke nie?
dyskryminacja :/
Dzisiaj napisał/a:
a gdzie sarenka ma jaja?
Najpierw się dowiedz, a potem pisz głupoty. Samiec sarny ma jaja na swoim miejscu.
Kuźwa wypuścili ją.... Za chwile kolejne domy zostaną zdewastowane. Tolerancja...
Dzisiaj napisał/a:
Bo w porównaniu do tych czarnych to jelenie nie są niebezpieczne dla człowieka
Co za kurwa pojeby , zresztą jak większość amerykanów . Zamiast wyjść z tego domu i wezwać fachowców od zwierząt to go krzesłem gniecie debil
Półdiablę napisał/a:
Police! Let me see your hands!!!
Źródło: pl.wikipedia.org
Nie wiem co mnie bardziej rozjebało
"Police! Let me see your hands!!!" Czy "Źródło: pl.wikipedia.org"
xDDD
Ostatnio czytałem na łonecie, że babie się włamał do domu krokodyl, takie zwierzę z dużą paszczą, ale nie wiem czy go aresztowali
Caramon napisał/a:
Najpierw się dowiedz, a potem pisz głupoty. Samiec sarny ma jaja na swoim miejscu.
Samiec sarny to kurwa jeleń, taki co wchodzi do domu i ma tak wielkie rogi, że nie mieści się w drzwiach, takie są te sarenki
Samiec sarny to kozioł, nie "kurwa jeleń".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów