WPR AE07
Auto widywane w okolicach Sadyby, trasy na Konstancin, Połczyńskiej, Powstańców Śląskich (dzielnice - Wilanów, Sadyba, Bemowo, Wola)
Co widać na zdjęciu:
-czworo ludzi;
-150 koni mechanicznych;
-68 koni mechanicznych zdechłych;
-psa.
@Yasiu99 - ale Ty mówisz o wersji zwykłej 38, ja mówię o wersji dla BORu - opancerzonej
A co do policji - ja swego czasu w Polsce mialem pracę na "dziwne" godziny (wracałem o 1-2 w nocy) i wtedy ZAWSZE policja stała w jednym miejscu na trasie mojego przejazdu do domu, ZAWSZE w piątki i ZAWSZE zatrzymywali mnie do kontroli, mimo że znali mój samochód chyba na pamięć. Podwód? Musieli wyrobić normę iluś tam kontroli na godzinę a że o 1-2 w nocy nie ma zbyt wielu "chętnych" to zatrzymywali mnie, mimo że doskonale wiedzieli że nic na mnie nie będą mieli. Taka jest właśnie policja w Polsce - woli milion razy wykonać głupi rozkaz niż choćby raz sprzeciwić się szefowi. W "cywilizowanych" krajach policja pełni rolę służebną wobec narodu - są po to żeby pomagać, u nas nabijają jakieś głupie statystyki zatrzymań i ilości wypisanych mandatów "bo szef tak kazał" - typowy przykład ze spaloną żarówką, w Niemczech, Francji, Holandii policja zatrzymaz za to, pouczy i powie gdzie można sobie kupić żarówkę na wymianę a jak jesteś niekumaty - gdzie jest warsztat który ją wymieni, w Polsce za spaloną żarówkę będzie od razu mandat i co najgorsze - nie puszczą Cię póki jej na miejscu nie wymienisz.