18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 56 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
policyjne faile
Genky • 2013-03-03, 16:27
Filmik z udziałem nieudanych akcji Panów Policjantów.

I gratis pod tytułem "jak się traktuje harmel shejk" czy jakkolwiek się to pisze:
Zgłoś
Emkub 2013-03-03, 16:51
Wreszcie ktoś zrobił z tym porządek
Zgłoś
bloodwar 2013-03-03, 19:58
2:02 - koleś po lewej się zsikał ze strachu jak zobaczył pana policjanta

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
Vanderkize 2013-03-03, 20:01 1
Dobrze Kurwa! Browar dla Pani w czerwonym
Zgłoś
dumad 2013-03-03, 20:07
skrzynke wódki jej podarujmy

Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wkurwiał ludzi
Zgłoś
3oda-19 2013-03-03, 20:11 7
" harmel shejk" tym tylko udowodniłeś, że jesteś pierdolonym gimbusem i nie znasz angielskiego, i chciałeś być fajny, bo źle napisałem harlem shake -,-
Zgłoś
BIORESWOJE 2013-03-03, 20:13 6
"jak się traktuje harmel shejk"
a ty chcesz byc fajny ze nie wiesz jak to sie pisze? mysle ze jest tego gowna tyle w internecie juz ze chyba kazdy wie jak to sie pisze. i jak bys sie nie jaral bys nie wstawil.

btw.
za hotdogi zawsze piwo
Zgłoś
kulwon przez f 2013-03-03, 20:26
lebki na kanapie nie skumali, ze te peruki maja zalozyc dopiero jak wejdzie innym motyw muzyczny?
Zgłoś
Songo Master 2013-03-03, 20:49
Zajebiste akcję hehehe ale dostał w ryj ten jeden Policjant . Te tesery powinni sobie w dupę wsadzić i włączyć zapewne świetnie by się bawili ( żart ) Proszę nie hejtowac małe lizusy Wiadomo Policja broni ludzi i w ogóle jak będę miał problem to się zwrócę do Policje na pewno
Zgłoś
CahirAepMawr 2013-03-03, 21:37
Już ten gangnam style i weekend tak nie wkurwiało jak to...
Zgłoś
jedendwa 2013-03-03, 21:41
no i dobrze kurwa pedałowi jednemu....
Zgłoś
kaskadhero 2013-03-03, 21:51
pizdy jakieś, prawdziwy gracz na pada nie patrzy ...
Zgłoś
B................i 2013-03-03, 21:59
harlem shake czy harmel shejk to i tak dalej gówno, co za różnica jak je nazwiecie.
Zgłoś
babycow 2013-03-03, 22:03
smutni jestescie... Wszystko hejtujecie Akcje z harlem shake, sa czase zabawne... Ale chuj, pewnie wolelibyscie ogladac 2 gejow ladujacych sie w ananasa.
Zgłoś
dumad 2013-03-03, 22:16 1
wolę oglądać 2 gejów ładujących się w ananasa niż te zjebane harlem shake

Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wkurwiał ludzi
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów