Ten to rozumie jazde na suwak
[video]
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Jeżdżę na suwak, i mam zasadę że przynajmniej raz dziennie kogoś wpuścić (najczęściej TIRa) Ale też mam zasadę że nigdy nie wpuszczam BMW-z resztą oni i tak się sami wpieprzają.
Pieprzony zjazd z A4 w Katowicach na Mikołowską. Dwa pasy i NIGDY nie jadą obydwoma. Korek jest już na autostradzie od zjazdu na Komendę Wojewódzką. By ich wszystkich chuj tam strzelił. Wraz z tymi, którzy nie potrafią dodać zapisu w PoRD, że jazda na suwak jest obowiązkiem. Przez takie kurwy codziennie przy dojeździe do roboty / powrocie z niej, skacze ludziom ciśnienie. Jebane ćwierćmózgi.
Kurwa, nie mogę tego pojąć, jebana spuścizna PRL-u komusze niedojebanie mózgowe, powojskowy brak inteligencji, pegeerowskie ścierwa, niech to pokolenie wymrze w końcu bo tego nie da się oglądać już.
@up, już spokojnie, wszystko jakoś się ułoży
I jeszcze jebany szeryf na straży macierzy
do takiego szeryfa to bym wyszedł i zapytał o chuj mu właściwie chodzi.
Rozumiem argumenty za jazdą na suwak, ale też rozumiem to, że w przypadku, gdy chciałaby po lewym pasie przejechać karetka albo policja, to byłby on zatkany. Oczywiście taki szeryfojanusz też uniemożliwi przejazd. Jak żyć?
natking napisał/a:
Rozumiem argumenty za jazdą na suwak, ale też rozumiem to, że w przypadku, gdy chciałaby po lewym pasie przejechać karetka albo policja, to byłby on zatkany. Oczywiście taki szeryfojanusz też uniemożliwi przejazd. Jak żyć?
W przypadku karetki, każdy zjeżdża do swojej krawędzi i robi się miejsce, w przypadku st.poż. trzeba będzie po krawężnikach się przetoczyć. Jeśli kierowcy myślą (a o to niestety ciężko) to miejsce się znajdzie.
Problem w tym, że wszyscy przeoczyli co się stało w 13s.
natking napisał/a:
a co to kurwa jest pas dla karetek czy do zjazdu
natking napisał/a:
wtedy się robi coś takiego i po problemie:
To jest pokłosie tego ciągłego pierdolenia, że jeździ się prawym pasem a lewy do wyprzedzania!
Nie kurwa, w miejscach gdzie jest duży tłok jedzie się i tym i tym. I nie ważne z jaką predkością!
Po to droga ma dwa pasy, po to zostało wycięte więcej drzew, po to zaostało wylane więcej asfaltu aby z tego kurwa korzystać ciągle, a nie zostawiać na chwilowe uzycie!
Nie kurwa, w miejscach gdzie jest duży tłok jedzie się i tym i tym. I nie ważne z jaką predkością!
Po to droga ma dwa pasy, po to zostało wycięte więcej drzew, po to zaostało wylane więcej asfaltu aby z tego kurwa korzystać ciągle, a nie zostawiać na chwilowe uzycie!
Niby gościu nic nie zrobił, ale wygląda to jakby to on był tym szeryfem bo jakby nie patrzeć ominie kolejkę, rozumiem, że jazda na suwak i w ogóle, ale skoro nikt się nie stosuje to po chuju taka jazda, ;d. Ja tak kiedyś zrobiłem, to mi też szeryf wyszedł i pyta co ja odpierdalam, mówię mu, ze jazda na suwak, a on, że wypierdalaj do kolejki, ale i tak pojechałem. A no i pan był z bi em dablju , pierdolona afryka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów