📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kurwa tam się boją filmować policji... a u nas smartfon w twarz policjanta, bo mi wolno...
Myślę że bardziej chodzi o to że brak jest funduszy na szkolenia. Ciekaw też jestem czy w Polsce policja takowe ma chodzi o ekstremalną jazdę autem.
Co jest? Czy ten filmik jest w zwolnionym tempie czy ten kierowca jest niepełnosprytny?
Naoglądali się francuskich komedii i chcieli być jak policja z Europy.
Pewnie szkolili się w SOP -ie
Dostawczakiem szybciej śmigam... A tu ktoś kto teoretycznie powinien jeździć zajebiście dobrze odpierdala takie coś...
Innej mozliwoscinie widzisz?
A - mogl byc trzezwy jak polowa polskich policjantow
B - prawka wogole nie posiada a prace zalatwil mu wujek
C - mogl byc rozkojarzony bo jego partner akurat robil mu gale
D - za bardzo skupil sie na patrzeniu w lusterka z obawy pojawienia sie smierci na motocyklu
E - jechal bronic konstytucji i spiewajac piosenke MURY zabardzo sie rozkojarzyl
F - chcial pokazac Kubicy jak to sie robi...
G - samochod prowadzil Stepien z 13stego.
H - wszystko po trochu
D - za bardzo skupil sie na patrzeniu w lusterka z obawy pojawienia sie smierci na motocyklu
E - jechal bronic konstytucji i spiewajac piosenke MURY zabardzo sie rozkojarzyl
H - wszystko po trochu
Dzisiaj napisał/a:
Innej mozliwoscinie widzisz?
H - wszystko po trochu
Obstawiam padnięcie wspomagania i brak wystarczającej krzepy do kręcenia kierownicą.
Kurwa, ilość radiowozów jak we francuskich filmach akcji!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów