Mam nadzieję że wyjebia ich na zbity pysk a na ulicy ktos im po prostu wpierdoli
A to, że ktoś im podsunął zły adres to nie ich wina.
Gdyby ten płaczący gościu był tym właściwym i by kampił za sofą z odbezpieczonym pistoletem to co?
Mięciutkie trumny dlatwojego przedwcześnie zmarłego dziecka.Dodam że gdy w stanach zjednoczonych Policjant (Jeden) dostaje wiadomość przez radio że podejrzany jest uzbrojony to Policjant nie wzywa AT, nawet posiłków nie wzywa, podchodzi ze spokojem do drzwi i puka. Nie wierzycie? COPS - amerykański program w którym kamerzysta jeździ z Policjantem na służbie - odpowiednik naszego programu o drogówce. Tam widać że Policja DOROSŁA do władzy jaką się jej daje. U nas to banda przestraszonych piesków "cziłała" czy innych kundelków które jak usłyszą "może być uzbrojony" to gdyby mogli wysłali by F16 z rozkazem bombardowania całej dzielnicy.
@lololololl chłopie nie porównuj policjantów i ich praw w ameryce z polskimi glinami bo to kompletnie bez sensu, to dwa inne światy
tego gówna które u nas zwie się policją to faktycznie nie ma co porównywać do prawdziwych stróżów prawa.
Tak, proponuję następnym razem wysłać krawężnika z nakazem do takiego kolesia, masz rację - AT to za dużo. Chuj że koleś mógłby mieć zakładnika, gdyby miał broń długą rozpruć pół tuzina lokatorów dookoła ale chuj z tym - AT to za wiele.
I myślę, że twoje skorelowanie dresów na ulicy do AT jest najzajebistszym tekstem na Sadisticu dzisiejszego dnia.
Karaluch
kondra - kurwa, o jakiej ty przegranej pozycji mówisz i o jakim bronieniu się? Ktoś dziś chyba za dużo przyćpał, bynajmniej nie ja.
Uderz w stół, a nożyce się odezwą
Szczerze Ci życzę, żeby wpierdolili Ci się do mieszkania i napierdalali twoją kobietę (nie obchodzi mnie czy ją masz - załóżmy, że tak) do nieprzytomności na Twoich oczach. Szybciutko zmieniłbyś zdanie panie znawco.
EDIT: Czujesz różnicę pomiędzy obezwładnieniem, a napierdalaniem głową o ziemię obezwładnionej już, leżącej na glebie kobiety?
Ripostuj bejbe.
Uderz w stół, a nożyce się odezwą
I vice versa excors
Ripostuj bejbe.
sadistic.pl/policyjny-fail-vt108995,30.htm1043715
@lololololl
Tak, proponuję następnym razem wysłać krawężnika z nakazem do takiego kolesia, masz rację - AT to za dużo. Chuj że koleś mógłby mieć zakładnika, gdyby miał broń długą rozpruć pół tuzina lokatorów dookoła ale chuj z tym - AT to za wiele.
I myślę, że twoje skorelowanie dresów na ulicy do AT jest najzajebistszym tekstem na Sadisticu dzisiejszego dnia.
twój avatarek przemawia za Ciebie nie musisz pisać. Policja jest szkolona? czy kurwa nie jest. Po co im broń? AT to skrót od Anty Terorystów, jak nazwa wskazuje nie jest to grupa do łapania zwykłych podpierdalaczy samochodów. Rozumiem gdyby była to dziupla z całą szajką, ale szkieły wiedziały że jest tam JEDEN gość i mieli element zaskoczenia więc skąd by wziął zakładników? z kibla by przeciągnął z innego mieszkania?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów