18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Policyjny fail
=CAMEL= • 2012-03-21, 17:16
Relacja ofiar pomyłki policji

Wiem że nie wiele mogli zrobić ale laskę trochę za ostro pojechali.

Źródło
Zgłoś
Lenart 2012-03-21, 22:01
a potem wielki płacz w mediach że wszyscy pierdolą policje.... a jak nie pierdolić tych jebanych matołów HUJ W DUPE JEBANYM KUNDLOM.

Mam nadzieję że wyjebia ich na zbity pysk a na ulicy ktos im po prostu wpierdoli
Zgłoś
lllll 2012-03-21, 22:02 1
Szacun dla AT, pokazali w sumie jak potrafią działać.
A to, że ktoś im podsunął zły adres to nie ich wina.

Gdyby ten płaczący gościu był tym właściwym i by kampił za sofą z odbezpieczonym pistoletem to co?

WIELKI BIAŁY NAPIS
Zgłoś
p................5 2012-03-21, 22:03 2
@sergeantlipton a mi się rzygać chce od twoich głupot. kolesie którzy obili panienkę powinni po kilka lat odsiadki dostac.
Zgłoś
Dekorator 2012-03-21, 22:05 1
ale kurwa skandal!!!

Mięciutkie trumny dlatwojego przedwcześnie zmarłego dziecka.
Zgłoś
l................l 2012-03-21, 22:05 6
AT na wejściu nie przedstawiło się jako Policja z relacji poszkodowanych, krzyknęli "Otwierać" i nic poza tym. Więc chyba oczywiste że powinni stracić pracę za tak dużą pomyłkę, do tego powinni pójść do wiezienia na kilka lat bo zachowali się jak przestępcy i co z tego że byli na służbie? Policja na służbie może robić co chce? może okradać banki im pozwólmy? Ale w takim razie po co nam takie psy? uśpić! Wszyscy biorący udział w tej akcji powinni stracić pracę bo to jedyna kara która w jakiś sposób może zrekompensować straty moralne poszkodowanych.

Dodam że gdy w stanach zjednoczonych Policjant (Jeden) dostaje wiadomość przez radio że podejrzany jest uzbrojony to Policjant nie wzywa AT, nawet posiłków nie wzywa, podchodzi ze spokojem do drzwi i puka. Nie wierzycie? COPS - amerykański program w którym kamerzysta jeździ z Policjantem na służbie - odpowiednik naszego programu o drogówce. Tam widać że Policja DOROSŁA do władzy jaką się jej daje. U nas to banda przestraszonych piesków "cziłała" czy innych kundelków które jak usłyszą "może być uzbrojony" to gdyby mogli wysłali by F16 z rozkazem bombardowania całej dzielnicy.
Zgłoś
Prokurator 2012-03-21, 22:05
No proszę, ciekaw jestem ile teraz osób, chwalących policje za walke z kibolami napisze JP w komentarzu. Hipokryci. A kto jest winien? Nikt inny jak Operator tego oddziału
Zgłoś
p................5 2012-03-21, 22:11 6
A wiecie jakie są kryteria przyjęcia do policji? Testy są tak skonstruowane, że tych najinteligentniejszych odrzucają, wybiera się wyselekcjonowane jednostki - poddane, służalcze i wykonujące bez myślenia polecenia przełożonych. Inaczej mówiąc - czym jesteś większym lemingiem, tym większą szansę masz się tam dostać.
Zgłoś
P................o 2012-03-21, 22:14 2
Kurwa jak tu mieć szacunek do policji banda skurwysynów aż sie człowiek gotuje słuchając tego! Nigdy nie powiem o policji dobrego słowa nawet nie pomyśle totalny brak szacunku!
Zgłoś
l................l 2012-03-21, 22:33 2
Skoro do JEDNEGO przestępcy teoretycznie uzbrojonego wzywa się AT to po co Policji broń? Powiem wam dlaczego: Ponieważ boją się że dostaną wpierdol od zwykłych dresów na ulicy, takich to odważnych stróży prawa mamy.
Zgłoś
kawu1 2012-03-21, 22:35
@lololololl chłopie nie porównuj policjantów i ich praw w ameryce z polskimi glinami bo to kompletnie bez sensu, to dwa inne światy
Zgłoś
l................l 2012-03-21, 22:36 1
kawu1 napisał/a:

@lololololl chłopie nie porównuj policjantów i ich praw w ameryce z polskimi glinami bo to kompletnie bez sensu, to dwa inne światy

tego gówna które u nas zwie się policją to faktycznie nie ma co porównywać do prawdziwych stróżów prawa.
Zgłoś
taziu 2012-03-21, 22:37
@lololololl
Tak, proponuję następnym razem wysłać krawężnika z nakazem do takiego kolesia, masz rację - AT to za dużo. Chuj że koleś mógłby mieć zakładnika, gdyby miał broń długą rozpruć pół tuzina lokatorów dookoła ale chuj z tym - AT to za wiele.

I myślę, że twoje skorelowanie dresów na ulicy do AT jest najzajebistszym tekstem na Sadisticu dzisiejszego dnia.
Zgłoś
Kondra 2012-03-21, 22:38 1
grelix napisał/a:

Karaluch
kondra - kurwa, o jakiej ty przegranej pozycji mówisz i o jakim bronieniu się? Ktoś dziś chyba za dużo przyćpał, bynajmniej nie ja.

Uderz w stół, a nożyce się odezwą

kondra napisał/a:

Szczerze Ci życzę, żeby wpierdolili Ci się do mieszkania i napierdalali twoją kobietę (nie obchodzi mnie czy ją masz - załóżmy, że tak) do nieprzytomności na Twoich oczach. Szybciutko zmieniłbyś zdanie panie znawco.

EDIT: Czujesz różnicę pomiędzy obezwładnieniem, a napierdalaniem głową o ziemię obezwładnionej już, leżącej na glebie kobiety?

Ripostuj bejbe.
Zgłoś
taziu 2012-03-21, 22:40
Cytat:

Uderz w stół, a nożyce się odezwą

I vice versa excors

Cytat:

Ripostuj bejbe.

sadistic.pl/policyjny-fail-vt108995,30.htm1043715
Zgłoś
l................l 2012-03-21, 22:52
grelix napisał/a:

@lololololl
Tak, proponuję następnym razem wysłać krawężnika z nakazem do takiego kolesia, masz rację - AT to za dużo. Chuj że koleś mógłby mieć zakładnika, gdyby miał broń długą rozpruć pół tuzina lokatorów dookoła ale chuj z tym - AT to za wiele.

I myślę, że twoje skorelowanie dresów na ulicy do AT jest najzajebistszym tekstem na Sadisticu dzisiejszego dnia.

twój avatarek przemawia za Ciebie nie musisz pisać. Policja jest szkolona? czy kurwa nie jest. Po co im broń? AT to skrót od Anty Terorystów, jak nazwa wskazuje nie jest to grupa do łapania zwykłych podpierdalaczy samochodów. Rozumiem gdyby była to dziupla z całą szajką, ale szkieły wiedziały że jest tam JEDEN gość i mieli element zaskoczenia więc skąd by wziął zakładników? z kibla by przeciągnął z innego mieszkania?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów