18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Policyjny fail
=CAMEL= • 2012-03-21, 17:16
Relacja ofiar pomyłki policji

Wiem że nie wiele mogli zrobić ale laskę trochę za ostro pojechali.

Źródło
Zgłoś
djhexe 2012-03-21, 22:56
dmnkzl napisał/a:

Przypomniała mi się scena z jakiegoś filmu, gdzie rusek powiedział policji, że sprawca znajduje się na 2 piętrze. Ci wparowali nie do tego mieszkania, bo w Rosji parter liczą jako piętro, i w rzeczywistości gość znajdował się na 1 piętrze, a nie na drugim.

pewnie to PitBull - odcinek jak szukają Artaka u laski...

grelix napisał/a:

@lololololl
Tak, proponuję następnym razem wysłać krawężnika z nakazem do takiego kolesia, masz rację - AT to za dużo. Chuj że koleś mógłby mieć zakładnika, gdyby miał broń długą rozpruć pół tuzina lokatorów dookoła ale chuj z tym - AT to za wiele.

I myślę, że twoje skorelowanie dresów na ulicy do AT jest najzajebistszym tekstem na Sadisticu dzisiejszego dnia.

do zwykłych pajaców nikogo nie wysyłają tylko sami operacyjni jadą. jakieś 2 miesiące temu do kumpla zapukało 2 typków (jeden normalny koleś a drugi rudy jednostrzałowiec), otworzył im drzwi a oni wleźli mu do chaty wymachując szmatami z tekstem że szukają jakiegoś małolata. okazało się iż blok w którym mieszka jest własnością jego matki wpierdolili mu się do chaty bo nie znali adresu podejrzanego. powiedział im gdzie on mieszka i sobie poszli.
AT nie wysyłają do byle kogo. i nadmienić należy że w AT nie pracują bardzo rozgarnięci emocjonalnie (chyba że non stop chleją po robocie) bo jak wyobrazić sobie typa który wpada na chatę, rozpierdala wszystko, zabija psa, kładzie wszystkich na glebę a w tle płaczą dzieci w łóżeczku do których nie może podejść matka i ich uspokoić....
(a do sprawy powyżej - w dobie cyfryzacji na pewno jest materiał z zatrzymania... chyba że bateria padła albo nośnik się zepsuł)
Zgłoś
Dusz 2012-03-21, 22:58
Parafrazując Piłsudskiego ,,wam za gówna nie sprzątnięte po psie spisywać, a nie antyterrorką się zajmować" Jebane psy i co tu dodać więcej, a ile to razy wpierdolili komuś bez świadków, czy to w zaułku, czy w radiowozie. Kurwa jak już wjeżdżają do chaty i gość ma kajdanki to na chuj go bić? Po co kobiety głową o ziemie uderzać? Skurwysyny powinny prokuratora dostać, wylecieć z roboty i płacić kurwa ogromne odszkodowanie.
Zgłoś
taziu 2012-03-21, 23:07
lololololl napisał/a:

twój avatarek przemawia za Ciebie

Policja jest szkolona? czy kurwa nie jest.

AT to skrót od Anty Terorystów, jak nazwa wskazuje nie jest to grupa do łapania zwykłych podpierdalaczy samochodów.

1) Tak. Przedstawia osobistość inteligentniejszą i bardziej cenioną od Ciebie.

2) Jest szkolona i AT zachowała się w tej sytuacji profesjonalnie. A gadanie o biciu z łokci, napierdalania na glebie to pewnie wyssane z palca info - też byś napierdalał że rozjebali ci wszystkie dobra w domu, połamali ci nogi, pobili, opluli i spalili kota. Media XXI wieku, nic więcej - ale widzę, że to dla Ciebie za trudny temat

3) Zaraz powiesz, żeby wysłać ich do Iraku i Afganistanu? Ja pierdolę, AT wchodzi wszędzie tam gdzie jest realne zagrożenie bronią palną a szczególnie tam, gdzie dookoła mieszkają inni ludzie. Wyślą tam krawężnika i co? Koleś widząc policjanta postrzeli go przez drzwi, złapie jakąś babcię przechodzącą korytarzem i już mamy problem.

4) W mieszkaniu mogą być inni ludzie. Zauważ, że było info o przebywaniu tam jego (poszukiwanego) choć nie wykluczało się obecności innych osób i nigdy się nie wyklucza. Szczególnie, że te inne osoby najczęściej współpracują z poszukiwanymi i mogą mieć broń.

Jeszcze raz powtarzam - zajebał wywiad i to śledziki powinny dostać ostry wpierol/opierdol, do AT nie mam zastrzeżeń - oni bez pierdolenia się mają wejść z buta i opanować sytuację w pięć sekund korzystając ze wszystkich kończyn, metod, środków i całej swojej wiedzy. Jak trzeba to użyć flashbangów, broni gumowej, pieprzowej i ostrej. Ich brutalność jest uzasadniona, choć w tym przypadku po prostu błędnie skierowana.
Zgłoś
dawidekacab 2012-03-21, 23:07 4
Polska policja to bydlo jakich malo, osobiscie dostalem od nich nie raz po ryju, cwaniaki tak samo jak dresiarze cwani w grupie i tak samo inteligentni. Zero szacunku dla policyjnego scierwa na zawsze!

A.C.A.B!
Zgłoś
Oberschlesier 2012-03-21, 23:12 2
@grelix nie serwuj nam tutaj wszystkim takich żartów o zagrożeniu bronią palna bo pękniemy ze śmiechu :d Dzięki totalitarnym rządom w tym kraju, jedyne zagrożenie bronią palną jest ze strony....policji. Ostatnia ostra strzelanina była w magdalence z tego co pamiętam i właśnie akurat wtedy no niestety profesjonalnej AT nie udało się obezwładnić i skopać bandytów (rzekłbym nawet że to bandyci skopali ich).
Zgłoś
l................l 2012-03-21, 23:16 1
@grelix:

Odpowiedź na twoje wywody:

1. Jesteś głupi
2. Jesteś głupi
3. Jesteś głupi
4. Banana?
Zgłoś
taziu 2012-03-21, 23:16
Dlatego od tamtej pory AT nie ma zamiaru się pierdolić a w tamtej akcji także zajebał wywiad. A co do zagrożenia bronią - kurwa, nie życzę Ci żebyś miał kiedyś wycelowaną klamkę w ryja. Jak się posrasz to i może Twój mózg się odetka.

"Totalitarne rządy" - wyczuwam PiSmo nosem.

@lololololl - dosłownie tryskasz elokwencją.
Zgłoś
l................l 2012-03-21, 23:20 3
grelix napisał/a:

"Totalitarne rządy" - wyczuwam PiSmo nosem.

Przestań wąchać sobie dupę

grelix napisał/a:

@lololololl - dosłownie tryskasz elokwencją.

@grelix: Tryskam spermą na twój małpi ryj dlaczego miałbym darzyć takiego gówno, jakim jesteś - szacunkiem?
Zgłoś
taziu 2012-03-21, 23:23
Choćby dlatego, że tkwisz w swej umysłowej prostocie i jedyne co umiesz zrobić to zmienić dyskusję na wycieczki osobiste.
Zgłoś
l................l 2012-03-21, 23:26 2
@grelix: Grzeczniej bo bananem przez łeb dostaniesz
Zgłoś
SUBARUsportTEAM 2012-03-21, 23:32 1
Ciekawe ile informacji podanych przez tv szczera, a ile jest podkręconych, no ale suma sumarum dobry prawnik i całkiem spore odszkodowanie odstaną
Zgłoś
Extraordinary_Gentleman 2012-03-21, 23:33 1
lololololl napisał/a:

AT na wejściu nie przedstawiło się jako Policja z relacji poszkodowanych, krzyknęli "Otwierać" i nic poza tym. Więc chyba oczywiste że powinni stracić pracę za tak dużą pomyłkę, do tego powinni pójść do wiezienia na kilka lat bo zachowali się jak przestępcy i co z tego że byli na służbie? Policja na służbie może robić co chce? może okradać banki im pozwólmy? Ale w takim razie po co nam takie psy? uśpić! Wszyscy biorący udział w tej akcji powinni stracić pracę bo to jedyna kara która w jakiś sposób może zrekompensować straty moralne poszkodowanych.

Tak z relacji poszkodowanych. Masz zajebistą relacje poszkodowanego pana od KDT w moim poprzednim poście, ale nie dociera to do Ciebie. Ktoś już powiedział. Będzie materiał operacyjny, jeżeli będzie trzeba to przedstawią go w sądzie. Zobaczymy czy dalej będą się trzymali tego że nie przedstawili się jako "policja" i bili ich po skuciu itd. itp. To nie Tobie (zresztą mi też nie) oceniać tylko sądowi.

Z tymi bankami to nie wiem co powiedzieć. Szkoda mi słów. Zaraz zaczniesz jak z tym wywiadem gdzie kobieta opierdalała generała że szkoli małych zabójców.

Na psychologii też widzę że genialnie się znasz. Już widzę jak ta kobieta śpi spokojnie po 6 wybuchach 180dB granatów. Kuciu w kajdanki i widoku gości a'la stormtroopers którzy wpierdalają się w jej domowe ognisko. Na pewno zwolnienie tych funkcjonariuszy ukoi jej zharatane nerwy.

lololololl napisał/a:

Dodam że gdy w stanach zjednoczonych Policjant (Jeden) dostaje wiadomość przez radio że podejrzany jest uzbrojony to Policjant nie wzywa AT, nawet posiłków nie wzywa, podchodzi ze spokojem do drzwi i puka. Nie wierzycie? COPS - amerykański program w którym kamerzysta jeździ z Policjantem na służbie - odpowiednik naszego programu o drogówce. Tam widać że Policja DOROSŁA do władzy jaką się jej daje. U nas to banda przestraszonych piesków "cziłała" czy innych kundelków które jak usłyszą "może być uzbrojony" to gdyby mogli wysłali by F16 z rozkazem bombardowania całej dzielnicy.

Tak, tak... Podchodzi do drzwi i czeka aż dostanie kulkę. Poza tym obejrzyj sobie kiedyś na internecie "wycięte/wyrzucone" z tego, jak ludzie otwierają drzwi w dziwnych/śmiesznych pozach/ubraniach i proszą o powtórkę ujęcia.

Zrozum subtelną różnice. Jeżeli pan Zdzisiek przeniósł strzelbę do domu ze swojego land rovera którym jeździ na polowania i wszyscy w twojej zapyziałej mieścinie znają pana Zdzisia jako pana z koła łowieckiego to nikt się do niego przypierdalać z AT/ WR KSP nie będzie, co najwyżej przyjedzie dzielnicowy/ prewencja i powie żeby nie nosił strzelby na widoku bo są zgłoszenia a oni muszą drałować na interwencje. Jeżeli to bandyta znany zarówno policji jak i półświatkowi no to nie wiem czy ryzykowałbym pukanie do takiego gościa w mundurze policyjnym.

To nic osobistego, po prostu wkurwia mnie brak obiektywizmu.
Zgłoś
taziu 2012-03-21, 23:34
SUBARUsportTEAM napisał/a:

Ciekawe ile informacji podanych przez tv szczera, a ile jest podkręconych, no ale suma sumarum dobry prawnik i całkiem spore odszkodowanie odstaną

To fakt, sprawa stała się tak "medialna" że odszkodowanie będzie na tyle wysokie, by poszkodowani nie troszczyli się już o jej nagłaśnianie
Zgłoś
Kondra 2012-03-21, 23:40 1
grelix napisał/a:

sadistic.pl/policyjny-fail-vt108995,30.htm1043715

Ale dalej nie odpowiedziałeś mi na to:

Cytat:

Czujesz różnicę pomiędzy obezwładnieniem, a napierdalaniem głową o ziemię obezwładnionej już, leżącej na glebie kobiety?

Nie wspominając już o tym, że to co mi wysłałeś to post innej osoby, czyli generalnie nie zripostowałeś mi nic

Nadużycie AT jest w tej sytuacji oczywiste, ale Ty dalej będziesz brnął w swoich śmiesznych przekonaniach. Nie potrafisz się postawić na miejscu tych ludzi, toteż tym bardziej chciałbym, żeby taka sytuacja przytrafiła się Tobie i Twojej kobiecie, tak jak już pisałem wcześniej.

Mojej kolejnej odpowiedzi już się nie spodziewaj, rozmowa z Tobą to jak mówienie do ściany. Bywaj człowieczku
Zgłoś
lukasz207 2012-03-21, 23:41 1
Banda kurwa niedojebów i posrańców
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów